De zomer hits van 2012

Met de voorlopig laatste zonnige dagen achter de rug, is de zomer alweer bijna voorbij. Een zomer met lange avonden, zonnige dagen en in mijn geval helaas maar weinig festivals, maar gelukkig hebben we de liedjes nog! Deze sunny songs waren voor mij absoluut dé zomer hits van 2012!

The Babysitters Circus – Everything’s Gonna Be Alright

De doorbraak single van dit Nieuw-Zeelandse viertal, dat een band oprichtte na een avondje babysitten bij een vriend. Alles komt goed, echt!

Fun. – We Are Young ft Janelle Monae

Aanstekelijk met een donker randje (“My seat’s been taken by some sunglasses/askin’ bout a scar/and I know I gave it to you months ago”) stond dit nummervan Fun. eind februari voor het eerst in de Hollandse charts, om daar half augustus pas uit te verdwijnen.

Asaf Avidan – One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)

Het nummer Reckoning Song dateert al uit 2008 en is afkomstig van het eerste album van Asaf Avidan & the Mojos, getiteld The Reckoning. Duitse DJ Wankelmut ging er deze zomer mee aan de haal en scoorde prompt een nummer 1 hit in Duitsland en Nederland.

Will and the People – Lion In The Morning Sun

Dé festival hit van afgelopen zomer, tenminste, dat denk ik, want festivals zaten er voor mij helaas niet in dit jaar. Maar het voelde alsof ik erbij was!

Maroon 5 – Payphone ft Wiz Khalifa

Okay, de clip slaat nergens op maar het nummer zelf zat afgelopen zomer regelmatig in m’n hoofd.

Simple Plan – Summer Paradise ft Sean Paul

Simple Plan en Jamaicaanse dancehall zanger Sean Paul brengen je met deze warme plaat direct in Caribische sferen. Alsof je op het strand zit, met een zomers briesje in je haren. Laat die cocktails maar komen!

Rudimental – Feel The Love ft John Newman

“You know I said it’s true/ I can feel the love, can you feel it too?” Ja hoor, ik voel het!

Wat waren jouw zomer hits van 2012? Laat het me weten!

Zomer hits van 2012 - Wat zij zegt

 

Volg:

1 Reactie

  1. 13 september 2012 / 12:23 PM

    Heerlijk nummer: The Babysitters Circus – Everything’s Gonna Be Alright! Thanx!

Ik lees graag wat jij zegt!