4x beste outdoor restaurants in Melbourne

Melbourne was een van mijn favoriete steden tijdens mijn verblijf in Australië. Vooral de wijk St. Kilda beviel goed. Lekker luieren op het stand, slenteren over de promenade. Wat ook goed beviel, was het aanbod aan restaurants. En dan vooral de outdoor restaurants. Want buiten eten & borrelen in de zomer is heerlijk!

4x beste outdoor restaurants in Melbourne

Concrete Playground zette de beste outdoor restaurants in Melbourne op een rijtje. Mijn favorieten daarvan deel ik graag met jullie!

1. Newmarket Hotel

34 Inkerman Street, St Kilda, newmarketstkilda.com.au

Latijns street food van de grill, een hout-gestookte oven en een BBQ dat je eet op een fijn buitenterras in de zon. Je vindt het bij Newmarket Hotel.  Wat wil je nog meer?

2. Republica

1a/10-18 Jacka Boulevard, St Kilda, republica.net.au

Republica in St. Kilda ligt direct aan het water en heeft een enorm outdoor area waardoor je lekker van het uitzicht kunt genieten. Een tweede terras aan de andere kant heeft live muziek in weekenden. Er wordt een simpele kaart, met pizza’s, gebakken barramundi en steaks.

3. Riverland Bar

1-9 Federation Wharf (under Princes Bridge), Melbourne, riverlandbar.com

Riverland Bar ligt op de over van de Yarra River, vlak bij Federation Square. Net voor de brug kun je met een trap naar beneden, waar je dit enorme terras vindt, compleet met parasols en prachtige uitzichten en een gevarieerd menu.

4. Trocadero

Hamer Hall, Arts Centre, 100 St Kilda Road, Melbourne, trocadero.co

Trocadero is een nieuw restaurant in het arts precinct, gevestigd in Hamer Hall. Neem een snack aan de bar of ga voor een uitgebreide lunch op het prachtige terras aan de Yarra River.

We zullen hier helaas nog eventjes moeten wachten voor we weer op terrasjes kunnen eten, ik kijk er al naar uit!

Ben jij fan van outdoor restaurants of zit je liever binnen?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto’s via Concrete Playground Melbourne

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: