full screen background image

From India with Love II

From India with Love II

Wist ik tijdens het schrijven van mijn laatste blog post nog geen idee wat ik kon verwachten, inmiddels ben ik flink onder de indruk! Een Indiaanse bruiloft is huge en een once in a lifetime experience! From India with Love, wow!

From India with Love II

Een paar kiekjes van de afgelopen twee dagen, om je een hele kleine indruk te geven.

Big Fat Indian WeddingFrom India with Love - Watzijzegt.com
From India with Love - Watzijzegt.comHappy Valentine!

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en Facebook mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto’s: eigen bezit

Ook leuk om te lezenNatasja (1980) was al vroeg een spraakwaterval. Houdt van kaas, tattoos, travel, vodka & tongvallen, maar niet van hobbies. Schrijft graag over gemaakte en te maken reizen, gegeten lekkernijen en ontdekte hotspots, boeken die ze leest, muziek die ze hoort en films die ze ziet. Dat doet ze onder meer op www.watzijzegt.com.