Must-have: Geweldige boekenplanken

Ik hou van boeken. Haalde ik vroeger al mijn boeken nog uit de bibliotheek, tegenwoordig heb ik de luxe dat ik ze gewoon thuis op de plank kan zetten. Mijn huidige boekenkasten voldoen prima, maar van deze geweldige boekenplanken word ik pas echt blij!

Must-have: Geweldige boekenplanken

Al zolang ik me kan herinneren, zat ik het liefst met m’n neus in een boek en m’n rug tegen de kachel, weg te dromen bij andere werelden. Tripjes naar de bibliotheek stonden wekelijks op het programma en ik bracht er vele uren door. Een fijne jeugdherinnering.

Tegenwoordig koop ik mijn boeken gewoon, om ze thuis in een inmiddels overvolle EXPEDIT kast te zetten. Niet erg origineel. Deze geweldige boekenplanken zijn dat echter wel! Later als ik groot ben… en een enorm huis heb waar deze niet zo praktische boekenplanken in passen ;-)

Baroque

door Graham & Greene

Must-have: Geweldige boekenplanken  - Watzijzegt.com

Whale

Design door Justin Southey

Must-have: Geweldige boekenplanken  - Watzijzegt.com

Pack of Dogs

Design door Ricardo Casas, Héctor Esrawe, Emiliano Godoy, Cecilia León de la Barra, Oscar Nuñez. Inmiddels hier te koop.

 

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Dream

Design door Dripta Design Studio

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Target Books

Design door Mebrure Oral

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

WisdomTree

Design door Jordi Milà

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

 

Heb jij ook van die geweldige boekenplanken aan de muur?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin
 

Meer lezen?