Must-have: Geweldige boekenplanken

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Ik hou van boeken. Haalde ik vroeger al mijn boeken nog uit de bibliotheek, tegenwoordig heb ik de luxe dat ik ze gewoon thuis op de plank kan zetten. Mijn huidige boekenkasten voldoen prima, maar van deze geweldige boekenplanken word ik pas echt blij!

Must-have: Geweldige boekenplanken

Al zolang ik me kan herinneren, zat ik het liefst met m’n neus in een boek en m’n rug tegen de kachel, weg te dromen bij andere werelden. Tripjes naar de bibliotheek stonden wekelijks op het programma en ik bracht er vele uren door. Een fijne jeugdherinnering.

Tegenwoordig koop ik mijn boeken gewoon, om ze thuis in een inmiddels overvolle EXPEDIT kast te zetten. Niet erg origineel. Deze geweldige boekenplanken zijn dat echter wel! Later als ik groot ben… en een enorm huis heb waar deze niet zo praktische boekenplanken in passen ;-)

Baroque

door Graham & Greene

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Whale

Design door Justin Southey

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Pack of Dogs

Design door Ricardo Casas, Héctor Esrawe, Emiliano Godoy, Cecilia León de la Barra, Oscar Nuñez. Inmiddels hier te koop.

 

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Dream

Design door Dripta Design Studio

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Target Books

Design door Mebrure Oral

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

WisdomTree

Design door Jordi Milà

Must-have: Geweldige boekenplanken - Watzijzegt.com

Heb jij ook van die geweldige boekenplanken aan de muur?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin

4 Comments

 1. 1 March 2013 / 23:55 PM

  Wat grappige die met die ‘lijstjes’ lijkt het bijna een optische illusie.
  Zelf heb ik een ‘onzicthbaar’ boekenplankje, waarbij er een stapel boeken tegen de muur lijken te zweven!

 2. 28 February 2013 / 22:28 PM

  Ik hou denk ik toch meer van gewone boekenplanken. Of die barok planken, die zijn wel leuk :)

 3. 28 February 2013 / 08:31 AM

  Die een na laatste en het wolkje, leuk!

 4. TimmerArk
  28 February 2013 / 08:30 AM

  Deze boekenplanken zijn mooier dan dat ze functioneel zijn. Heb je of een heel groot huis voor nodig of heel weinig boeken…
  De plank op de eerste foto is mijn favoriet.
  Welke is de jouwe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge