Dreaming of NYC

NYC cabs - Watzijzegt.com

De meeste dromen zijn bedrog, zong Marco B. ooit al. Maar sommige dromen komen gewoon uit. Zo ook mijn droom om weer naar New York City te gaan. Eind mei is het zover, dan vlieg ik voor de derde keer richting the Big Apple voor een week geluk & blijheid. I’m dreaming of NYC!

Dreaming of NYC

Wandelen door Central Park, uitwaaien op het nieuwste deel van The High Line, shoppen (shoppen, shoppen, shoppen…) in Manhattan, verdwalen in het immense Metropolitan Museum, of toch naar MoMa deze keer? Ik weet niet wat het is met die stad, maar ik kan niet wachten tot ik er weer heen mag. You either love it or you hate it, geloof ik. Ik ben in elk geval een NYC lover, zoveel is wel duidelijk.

Inmiddels ben ik al druk bezig geweest om mijn Foursquare lijstje aan te vullen voor deze derde NYC trip. Mocht je nog tips & tricks hebben, ik hoor ze graag!

Dreaming of NYC

Central park from Rockefeller - Watzijzegt.com
Central Park autumn - Watzijzegt.com
Central Park food stand - Watzijzegt.com
City cabs NYC Port Authority - Watzijzegt.com

Waar droom jij van?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ of Facebook en mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto’s: eigen bezit
 

5 comments

Join the discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *