Dreaming of NYC

NYC cabs - Watzijzegt.com

De meeste dromen zijn bedrog, zong Marco B. ooit al. Maar sommige dromen komen gewoon uit. Zo ook mijn droom om weer naar New York City te gaan. Eind mei is het zover, dan vlieg ik voor de derde keer richting the Big Apple voor een week geluk & blijheid. I’m dreaming of NYC!

Dreaming of NYC

Wandelen door Central Park, uitwaaien op het nieuwste deel van The High Line, shoppen (shoppen, shoppen, shoppen…) in Manhattan, verdwalen in het immense Metropolitan Museum, of toch naar MoMa deze keer? Ik weet niet wat het is met die stad, maar ik kan niet wachten tot ik er weer heen mag. You either love it or you hate it, geloof ik. Ik ben in elk geval een NYC lover, zoveel is wel duidelijk.

Inmiddels ben ik al druk bezig geweest om mijn Foursquare lijstje aan te vullen voor deze derde NYC trip. Mocht je nog tips & tricks hebben, ik hoor ze graag!

Dreaming of NYC

Central park from Rockefeller - Watzijzegt.com
Central Park autumn - Watzijzegt.com
Central Park food stand - Watzijzegt.com
City cabs NYC Port Authority - Watzijzegt.com

Waar droom jij van?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ of Facebook en mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto’s: eigen bezit
  Dit vind ik leuk

5 Reacties

 1. Brigitte
  6 april 2013 / 19:49 PM

  Grappig, dan ben ik daar ook. Vanaf de 27e. Voor mij wordt het de 14e keer. Ik ben zo verslaafd aan die stad, ik kan er niet zonder. Ik voel me vrij en gelukkig daar!

 2. 5 maart 2013 / 13:53 PM

  NYC <3 daar droom ik ook van…Nog nooit geweest maar het lijkt me geweldig. Op dit moment droom ik nog harder van Shanghai, waar ik in mei heen ga, en Parijs waar ik begin april heen ga. Yay voor citytrips!

 3. 5 maart 2013 / 11:12 AM

  Jaa, ik droom ook van NYC. En van Hawaii *zucht

  • 5 maart 2013 / 13:00 PM

   Oooh, Hawaii! Ja, daar droom ik ook wel van. Maar die staat nog wel even op de bucket list :)