Dreaming of NYC

De meeste dromen zijn bedrog, zong Marco B. ooit al. Maar sommige dromen komen gewoon uit. Zo ook mijn droom om weer naar New York City te gaan. Eind mei is het zover, dan vlieg ik voor de derde keer richting the Big Apple voor een week geluk & blijheid. I’m dreaming of NYC!

Dreaming of NYC

Wandelen door Central Park, uitwaaien op het nieuwste deel van The High Line, shoppen (shoppen, shoppen, shoppen…) in Manhattan, verdwalen in het immense Metropolitan Museum, of toch naar MoMa deze keer? Ik weet niet wat het is met die stad, maar ik kan niet wachten tot ik er weer heen mag. You either love it or you hate it, geloof ik. Ik ben in elk geval een NYC lover, zoveel is wel duidelijk.

Inmiddels ben ik al druk bezig geweest om mijn Foursquare lijstje aan te vullen voor deze derde NYC trip. Mocht je nog tips & tricks hebben, ik hoor ze graag!

Dreaming of NYC

Central Park food stand - Watzijzegt.com
City cabs NYC Port Authority - Watzijzegt.com

Meer lezen over New York City?

Check dan ook deze blog posts eens:

Zelf naar New York City? Hotelkamers in NYC boek je onder meer hier.

Droom jij ook weleens van een bezoek aan New York?

3 reacties

  1. Grappig, dan ben ik daar ook. Vanaf de 27e. Voor mij wordt het de 14e keer. Ik ben zo verslaafd aan die stad, ik kan er niet zonder. Ik voel me vrij en gelukkig daar!

  2. NYC <3 daar droom ik ook van…Nog nooit geweest maar het lijkt me geweldig. Op dit moment droom ik nog harder van Shanghai, waar ik in mei heen ga, en Parijs waar ik begin april heen ga. Yay voor citytrips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: