Film: Hotel Transylvania

Nog een film die op mijn lijstje stond maar die ik niet in de bios kon zien: Hotel Transylvania. Deze digitale animatiefilm kwam vorig jaar uit en gaat over Dracula en zijn vijfsterrenhotel voor monsters & weerwolven. Verboden voor mensen!

Film: Hotel Transylvania

Film: Hotel Transylvania - Watzijzegt.com

In 1895 bouwde Dracula een resort in Transsylvanië, verborgen voor mensen, om daar zijn geliefde dochter Mavis in een veilige omgeving groot te brengen. Tegenwoordig is Hotel Transylvania een luxe resort waar monsterfamilies hun vakantie doorbrengen. Dracula nodigt zijn vrienden uit om de 118e verjaardag van Mavis vieren en dus komt er een massa bekende en minder bekende monsters voorbij: Frankenstein en zijn vrouw Eunice, weerwolven Wayne en Wanda, Griffin de onzichtbare man, Murray de Mummie en Bigfoot.

Film: Hotel Transylvania - Watzijzegt.com

Monsterdrama

Net wanneer het feest op punt van beginnen staat, wandelt er een nieuwe gast het hotel binnen. Een heuse dude, een mens, in het hotel waar mensen niet welkom zijn! Monsterdrama’s dus, op een leuke geanimeerde wijze in film omgezet. Want natuurlijk wordt Mavis verliefd op deze dude en natuurlijk kan Frankenstein dat als vader niet aanzien.

Stemmen werden onder meer ingesproken door Adam Sandler, Selena Gomez, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade en Cee Lo Green. Prima film voor een avondje simpel vermaak!

Ook leuk, deze Call Me Maeve remix!

Heb jij Hotel Transylvania gezien?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: