Februari begon met goed nieuws & mooie plannen en eindigde… ziek in bed. Een paar dagen stilte hier op Watzijzegt dus maar inmiddels ben ik weer aardig op de been. Tijd voor een update dus. Mijn februari in foto’s.

Mijn maand op Instagram #2

Afgelopen maand stond vooral in het teken van India! Samen met een vriendin toog ik naar Delhi om een Indiase bruiloft bij te wonen. We verbleven er een week en maakten onder meer een uitstapje naar de Taj Mahal. Een indrukwekkende en bijzondere ervaring, die ik nog steeds in een blog post moet omzetten als alle indrukken eenmaal zijn gezakt. De bacterie die ik meenam vanuit India, maakte het schrijven tot nu toe ook niet makkelijker ;-)

Maar er was meer dan alleen India. Ik proostte op happiness en nieuwe plannen met een vriendin (en liep met haar weg tijdens de pauze van Lincoln, hihi), at heerlijke garnalen & biefstuk in Brasserie De Stad, kreeg eindelijk mijn megabestelling van Lonely Planet binnen en rende rond op mijn nieuwe Nikes Lunarfly.

Mijn februari in foto’s.

Instalife #februari

[flagallery gid=10 name=Gallery]

Hoe zag jouw maand eruit?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin