full screen background image

Paint it black

Paint it black

As we speak staat er weer eens een schilder op mijn balkon. Leuk, zou je denken, frisse nieuwe lente kleuren. Invloed op de kleurkeuze heb ik helaas niet dus het wordt bordeaux rood. Op zich niets mis mee maar mijn keuze zou het niet zijn. Maar misschien kan ik hem onbewust toch een beetje beïnvloeden…

Even de deur op een kier en dit nummer voluit door de speakers. Zou het werken? ;-)

Paint It Black

I see a red door and I want it painted black

Hoe ziet jouw maandag eruit?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto via Jake Howlett

Ook leuk om te lezenNatasja (1980) was al vroeg een spraakwaterval. Houdt van kaas, tattoos, travel, vodka & tongvallen, maar niet van hobbies. Schrijft graag over gemaakte en te maken reizen, gegeten lekkernijen en ontdekte hotspots, boeken die ze leest, muziek die ze hoort en films die ze ziet. Dat doet ze onder meer op www.watzijzegt.com.