full screen background image

TRAVEL: TripGems

TRAVEL: TripGems

Reisfanaten hebben het misschien al gespot: TripGems, een nieuwe online netwerk waarmee je verborgen reispareltjes kunt delen met vrienden en de rest van de wereld. Als je op reis gaat, zul je vooral vaak online al speuren naar reistips van andere reizigers. TripGems biedt je de mogelijkheid om die tips van vrienden of van andere reizigers snel te vinden en op te slaan. Handig!

TRAVEL: TripGems

Op TripGems kun je voor, tijdens en na je reis tips delen met vrienden en andere reizigers. Dus terwijl ik truffels aan het zoeken ben in de Champagne-Ardenne, kun jij tips achter laten over dat leuke restaurantje waar je zo lekker vegetarisch kon eten, het hippe barretje waar je de beste cocktails kreeg, die prachtige strandplaats waar je relatief rustig op het strand kon liggen… Je kunt het allemaal online delen via TripGems. Vooral het vrienden aspect is belangrijk: tips van vrienden zijn meestal waardevoller dan tips van een onbekende reiziger.

Ook zijn er TripGems Insiders: travel bloggers die net iets meer weten te vertellen over een bestemming. Zo kun je dus snel de leukste hotspots en to go’s op jouw plaats van bestemming ontdekken!

TripGems

TRAVEL: TripGems - Watzijzegt.com

Naast reistips kun je op TripsGems speciale deals krijgen die worden aangeboden door al die leuke restaurantjes & barretjes. Dit zal in de toekomst worden uitgebreid volgens de oprichters.

Ook leuk: je kunt de door jouw bezochte landen invullen en zo ontdekken hoeveel procent van de wereld je al gezien hebt. Ik heb pas 9% van de wereld gezien, tijd voor nieuwe reisplannen!

Hoeveel % van de wereld zag jij al?

You can follow me on Bloglovin‘, FacebookInstagram, and Twitter

Ook leuk om te lezenNatasja (1980) was al vroeg een spraakwaterval. Houdt van kaas, tattoos, travel, vodka & tongvallen, maar niet van hobbies. Schrijft graag over gemaakte en te maken reizen, gegeten lekkernijen en ontdekte hotspots, boeken die ze leest, muziek die ze hoort en films die ze ziet. Dat doet ze onder meer op www.watzijzegt.com.