Dansen, drinken en schaften bij SCHAFT Utrecht

Deze Pasen kun je dansen, drinken en schaften tijdens SCHAFT Utrecht. Een weekend lang staat de 100 jaar oude Werkspoorkathedraal in het teken van de allereerste indoor food fair van Utrecht.

SCHAFT: eerste indoor food fair van Utrecht

Deze eerste editie van SCHAFT zal plaats vinden in het voormalige Utrechtse Werkspoor. Het culinaire evenement is voor iedereen, jong of oud, die houdt van lekker eten en drinken, gezelligheid en goede muziek. De oude fabriek vormt een lang weekend een indoor food-walhalla, vol gezellige bars en nostalgische kermisattracties.

Dansen, drinken en schaften

Op Schaft Utrechthoor je oude pop, funk, Motown en hits uit de 70’s, 80’s en early 90’s: klassiekers die bijna iedereen kan meezingen, van de top 2000 allertijden tot guilty pleasures. Op vrijdag en zaterdag wordt er gedanst en maken DJ’s er een laagdrempelig feestje van. Food trucks doen dienst als rollende keukens, lokale horecapartners en brouwerijen verzorgen de drankjes.

“SCHAFT is een eigentijds urban event op een indrukwekkende industriële locatie, waar ouderwets samen gelachen, gedanst en vooral geschaft wordt”, vertelt Jasper Goossen van Apenkooi Events, één van de initiatiefnemers.

SCHAFT: eerste indoor food fair van Utrecht
SCHAFT: eerste indoor food fair van Utrecht

SCHAFT Festival in de Werkspoorkathedraal

De initiatiefnemers willen vooral een eigentijds culinair evenement met een knipoog naar de jaren ’60, ’70 en ‘80 neerzetten. Wat je als bezoeker kunt verwachten? Vintage food trucks, veel muziek, lokale drankjes, mode, vintage marktkramen en attracties voor kinderen.

Zelf naar SCHAFT Utrecht?

SCHAFT: eerste indoor food fair van Utrecht

Wanneer: Paasweekend – Vrijdag 25 t/m maandag 28 maart 2016
Waar: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht
Gratis toegang
www.schaftfestival.com

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: