The world according to me #46 over sneeuw, zon en comfort food

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste nieuwtjes & artikelen die ik tegenkwam.

The world according to me #46

Geen maand maar ‘netjes’ twee weken tussen deze en de vorige The world according to me. En hoewel er weinig spectaculaire dingen gebeurden (do they ever?), neem ik jullie toch even mee terug.

The world according to me #46 Winterse sneeuw

12 februari 2017

Nog maar twee weken geleden trotseerde ik op zondag met een vriendin de snijdend koude wind voor een winterse wandeling. Het leverde een paar mooie plaatjes op en ik bedacht dat ik er eigenlijk vaker met camera op uit moet trekken.

The world according to me #46 Taste over gym

En een gezellige zondagmiddagsessie bij mijn favoriete lokale restaurant, want na anderhalve kilometer met tranende ogen over de dijk te hebben gewandeld, was ik er wel klaar mee en toe aan iets warms. Rode wijn, vers breekbrood en kaasblokjes, prima verdiend na onze inspanning kuch.

The world according to me #46 Fijne valentijnsdag

14 februari 2017

En toen was de sneeuw ineens verdwenen en scheen de zon geregeld. Meestal breng ik mijn lunchpauzes gewoon binnen door maar nu moest ik wel even naar buiten om de zon op te snuiven. Kan ook prima, want ons kantoor ligt aan de rand van de stad en je wandelt zo langs uitgestrekte weilanden.

’s Avonds trakteerde ik mezelf op een bord comfort food, mét glas rode wijn. Liefde voor mezelf (en Harry)!

The world according to me #46 Kapper

She bangs, she bangs

Een paar weken terug bedacht ik al eens dat ik mijn signature pony eigenlijk wel weer terug wilde. Hoog tijd om een bezoekje aan de kapper te plannen dus!

The world according to me #46 Natuur ontwaakt

En terwijl er vorige week een flinke storm over het land raasde en het ook de afgelopen dagen nog flink waaide, zag ik vooral mooie dingen om me heen. Een prachtige zonsondergang, gespot onderweg naar huis. Winterbloesem op de parkeerplaats van kantoor. Hollandse luchten in de Randstad na een bezoekje aan mijn ouders. Ik hou ervan!

Lovely links

En verder? Deze week staat vooral in het teken van werk en goed voor mezelf zorgen: beter eten, meer slapen en meer bewegen. Hard nodig nu mijn Nieuw-Zeeland reis over minder dan 150 dagen staat te gebeuren!

Wat ga jij doen komende week?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

6 reacties

    1. Dito hier hoor, ik blijf ook liever op de bank zitten en ga zelfs met de auto naar kantoor terwijl ik ook prima kan fietsen 🙈 Hoog tijd voor die schop onder m’n kont! En dank je wel! :)

    1. Ah, dank je wel! <3 En stom is dat, die vicieuze cirkel waar je dan in terecht komt. Hoe meer ik op de bank zit, hoe lamlendiger ik me voel en hoe minder ik beweeg. Niet handig en hoog tijd voor lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: