The world according to me #47 over heerlijke weekenden en eindelijk lente

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste nieuwtjes & artikelen die ik tegenkwam.

The world according to me #47 over heerlijke weekenden en eindelijk lente

Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt maar vandaag begint dan eindelijk de lente! En hoewel vandaag dan niet het beste voorbeeld is, zijn die langere en zonniger dagen meer dan welkom!

Al een paar jaar werk ik 36 uur per week en heb ik daardoor om de week een vrije vrijdag. Heerlijk, want zo kun je ook nog eens afspraken plannen en heb je daarna nog een heel weekend over. Anderhalve week geleden stapte ik ’s ochtends in de auto voor een rondje Randstad.

The world according to me #47 Op kraamvisite in Zwammerdam

Ik ging op kraamvisite bij een vriendin en knuffelde naast haar zoontje ook nog even met de hond, die nog even moest wennen aan de verdeelde aandacht. Al kun je die aandacht ook prima afdwingen blijkt wel.

The world according to me #47 Lunchen in Rotterdam

Na het babybezoekje reed ik door naar Rotterdam, om daar te lunchen met een andere vriendin. Het was lekker weer en dus sleurde ze me na de lunch mee naar buiten voor een korte wandeling door het park.

Moet ik veel vaker doen, even een frisse neus halen en intussen wat calorieën verbranden.

The world according to me #47 Vrijdagavond pizza, zaterdagochtend uitslapen

Na een rondje van ruim 200 kilometer stond ’s avonds de derde date van de dag op het programma. Pizza en rode wijn bij de favoriete pizzeria in de stad, altijd goed.

De rest van het weekend had ik weinig afspraken staan en probeerde ik eindelijk wat bij te slapen. Ook daarom is de lente meer dan welkom, ik ben zo moe de laatste tijd dat mijn wallen inmiddels haast een eigen naam verdienen.

Eindelijk lente

The world according to me #47 Eindelijk een lentezonnetje!

En gelukkig liet dat lentezonnetje zich vorige week eindelijk zien! Sterker nog, ik liep voor het eerst dit jaar weer op mijn favoriete pumps, kocht voor het eerst in járen weer eens een bos bloemen voor mezelf en zat na een werkdag op mijn eigen balkon even te genieten in de zon. Op naar meer van zulke dagen!

The world according to me #47 Stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 2017

Afgelopen week stond vooral in het teken van de verkiezingen. En waar ik me op mijn blog normaal eigenlijk niet zo uitlaat over politiek of andere maatschappelijke onderwerpen, vond ik het nu belangrijk mijn stem te laten horen. Letterlijk en figuurlijk: ik schreef een blog post over waarom je echt de gang naar de stembus moest maken (en kreeg daar voornamelijk goede reacties op ♥) en bracht woensdagavond zelf mijn stem uit.

En hoewel ik stiekem best wat zenuwen voelde over de uitslag, keek ik ’s avonds slechts met een half oog naar de live uitslagen terwijl ik de nieuwe aflevering van Designated Survivor keek. Niet dat politiek geen aandacht meer kreeg; ik kan me niet herinneren dat ik eerder zoveel gesprekken had met vrienden en collega’s over verkiezingen, stemmen en politieke voorkeuren.

En verder? Na een week waarin politiek de overhand kreeg, staat er deze week vooral werk op de planning en wil ik daarnaast verder met de grote lenteschoonmaak waar ik mijn huis de laatste weken aan heb onderworpen. Ik deed al zakken vol kleding de deur uit en daar kunnen er nog wel een paar bij!

Lovely link(s)

Wat staat er op jouw agenda deze week?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories (en catspam).

4 reacties

 1. Het lijkt wel of we hier te maken hebben met een aantal flinke voorjaarsstormen.
  Fijn dat ik niet de enige ben die verschrikkelijk moe was afgelopen winter.
  Ik ben uit mijn winterslaap….
  Leuk dat je hier in de city geweest was.
  Heerlijk om zo te kunnen genieten op een vrije dag.

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: