The world according to me #49 over vallen en weer opstaan

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd; een vraag die de laatste tijd een stuk persoonlijker en lastiger te beantwoorden bleek dan normaal.

The world according to me #49

Wat hield me bezig de laatste tijd, wat viel me op, de leukste nieuwtjes & artikelen die ik tegenkwam… dat is de gebruikelijke invulling van mijn The world according to me artikelen. De afgelopen weken maakte ik echter maar weinig mee en schreef ik nog veel minder.

Over vallen…

Welgeteld 2 berichten verschenen hier deze maand. De laatste keer dat ik zo weinig schreef, kan ik me niet eens meer herinneren. Ideeën genoeg maar meer zat er ook echt niet in. Waarom niet? Na lang twijfelen schreef ik daar wel over. Een openhartig bericht over hoe ik me de afgelopen maanden steeds slechter en vermoeider voelde, tot uiteindelijk de koek op was en ik thuis kwam te zitten.

Confronterend, pijnlijk en tegelijkertijd ook een opluchting. Die warboel van emoties dicteerden de afgelopen weken, waarin ik vooral thuis zat en een bezoekje aan de supermarkt soms al teveel moeite was.

… en weer opstaan

Mijn dagen bestonden de afgelopen weken dan ook vooral uit veel bank hangen, Netflix binge-watch sessies en korte uitstapjes. Even genieten van de zon, lunchen buiten de deur, dat soort dingen.

Shameless summer selfie. Because today is a good day 💛#butfirstletmetakeaselfie #selfiespam #watzijzegtcom

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

When life’s tough, keep calm and eat grilled cheese #cheesey #carbsarelife #watzijzegtcom

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Met Harry Potter in de zon

Tropische temperaturen op mijn balkon tijdens die ene zomerse dag

Drie weken nadat ik erover schreef en het er met met mensen in mijn omgeving over had, gaat het gelukkig weer de goede kant op en begin ik langzaam met opbouwen. Balans is hierin key, want hoe gemakkelijk het ook is snel weer lange dagen te gaan maken, helemaal de oude ben ik nog niet.

Tijd om nog meer los te laten en aan de andere kant weer meer ritme op te bouwen. En dat vuurtje dat de afgelopen weken weer aanwakkerde goed brandend te houden.

Feel the (self)love! #notetoself

Wat staat er op jouw agenda deze week?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories (en catspam).

8 reacties

  1. Wat erg moest het gevoeld hebben om toe te geven en thuis te gaan zitten. Maar je hebt denk ik de goede keuze gemaakt. Soms kan het lastig zijn jezelf na zo’n periode weer terug te vinden, maar dat komt. Merk je nu al. :) Sterkte!

    1. Dat was inderdaad wel even een dingetje ja :’) Maar eens met goeie keuze hoor, was alleen maar erger geworden als ik stug was doorgegaan. Nu weer op de weg omhoog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

%d bloggers liken dit: