Al sinds 2012 verschijnen op Wat zij zegt meerdere artikelen per week, van reistips en de mooiste reisbestemmingen tot persoonlijke verhalen van een dertiger.

Maandelijks komen ongeveer 14-15 duizend bezoekers een kijkje nemen om dit blog (februari 2017). Bezoekers komen voornamelijk uit Nederland (>70%) en België (>19%). Reizen, hotels & accommodaties vormen de belangrijkste interessegebieden. TV & filmfans en fervente hobbykoks vinden ook hun weg naar Wat zij zegt.

Heb je een leuk idee of zakelijk voorstel voor samenwerking? Schroom niet om mij dat te laten weten, al ben je voor linkruil en affiliate voorstellen hier niet aan het juiste adres.

Samenwerking

Zo’n samenwerking kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Redactioneel artikel over uw bedrijf in de reis- of lifestyle wereld
  • Review over originele producten die bij deze blog passen
  • Een persoonlijke review van uw restaurant of hotel

Naast eerdergenoemde redactionele artikelen ben ik beschikbaar voor pers- of bloggersreizen. Mediareizen die ik eerder maakte:

Disclaimer

Belangrijk om te weten: Artikelen die uit een samenwerking voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt (d.m.v. een regel als: deze post is geschreven in samenwerking met…). Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.

Aanbiedingen voor linkruil en/of bloguitwisseling zijn daarnaast niet gewenst.

Als blogger behoud ik mij het recht voor om mijn eerlijke, eigen mening over producten en diensten te geven. Meer hierover in mijn disclaimer.

Voor meer informatie en/of een actuele mediakit kun je contact opnemen via het contactformulier of een mailtje sturen aan natasja @ watzijzegt.com .

%d bloggers liken dit: