TRAVEL: Ik wil op reis naar #droomtrip

Beschrijf je droomtrip en maak kans om deze in vervulling te laten gaan. Dat wil toch iedereen wel? Een bekende online verkoper van voordelige vliegreizen vroeg naar mijn droomtrip. Die vraag kon ik niet een twee drie beantwoorden, maar ik ben eruit. Ik wil op reis en ik wil naar…

Ik wil op reis naar #droomtrip

La Bella Italia! Italië staat al jaren hoog in mijn top favoriete vakantielanden. Het land van de Romeinen en zalige pasta’s & pizza’s. Al banco wakker worden met een espresso, scooters ontwijken op weg naar het Colosseum, flirten op de Spaanse trappen en opnieuw een muntje gooien in de Trevi fontein. Weer verse pizza eten op een muurtje terwijl de zon langzaam ondergaat en de schaduwen van de tientallen torens in San Gimignano steeds langer worden. En verliefd worden op Sicilië natuurlijk.

Of toch terug naar New York City? Die geweldige stad waar ik net uit terug ben, na alweer een bijzondere citytrip met die pappa. Nog een keer samen eindeloos in de subway rijden, genieten van de zon in Bryant Park, de New York minute, Times Square en memories for life creëren.

Hevig overwoog ik de Galapagos eilanden. De Galapagos Eilanden kun je niet anders dan de perfecte spot voor een droomtrip noemen. Charles Darwin ontdekte het in 1835 al: deze eilanden zijn uniek.

Mijn droomtrip

Maar nee, na lang dubben ben ik eruit. Mijn droomtrip gaat naar… Argentinië!

Droomtrip naar Argentinië

Denk Julia’s Tango, het bruisende Buenos Aires, de eindeloze Patagonische vlakten, de heerlijke Argentijnse wijnen… en mannen ;-) Argentinië staat al jaren hoog op mijn bucket list. Net als Spaans leren, pinguïns & walvissen in hun eigen habitat spotten. En laat dat nu allemaal mogelijk zijn in Argentinië!

Ik zou Ushuaia bezoeken, de zuidelijkste stad ter wereld. Tango dansen op straat in Buenos Aires en haar eclectische inwoners leren kennen. Relaxen in het Llao Llao Hotel in Bariloche en het prachtige landschap in m’n geheugen griffen. Spaans leren in Mendoza, aan de voet van het Andesgebergte. De koloniale architectuur in Córdoba bewonderen. En last but not least en mijn ultieme droomtrip, walvissen spotten in de Valdez Peninsula!

Ja, dat zou nou mijn droomtrip zijn. A trip of a life time, zoals ik die eerder maakte en ooit nog eens hoop te maken. Zou het..?

Droomtrip WTC Nieuw Zeeland - Watzijzegt.com

Waar zou jouw droomtrip heen gaan?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ en Facebook en mis geen blog updates meer! #bloglovin

eacties

  1. Wow, wat omschrijf jij jouw droomtrip goed! Argentinië lijkt me gaaf, maar de reis erheen is duur. En ik heb nog zoveel andere wensen, haha. Wie weet… Ooit. Eerst naar Nieuw Zeeland in februari 2014 ;-)

  2. Argentinië? Schitterend maar voor mij net even te ver.
    Rome? Een stukje romantiek, maar dat moet niet met die pappa er bij.
    Galapagos eilanden? Fantastisch, maar dan had ik 30 jaar jonger moeten zijn.
    New York City? Daar krijg je NOOIT genoeg van met dat fantastische gezelschap wat ik al drie keer heb gehad. Plannen we 2015 dan maar weer? Ga ik alvast nadenken wat ik nu eindelijk eens wil zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: