Hotel tip: overnachten in pentahotel Leuven

HOTEL TIP: Overnachten in pentahotel Leuven

Ga jij binnenkort naar Leuven en zoek je nog een hotel? Midden in het oude centrum vind je pentahotel Leuven, een ideaal uitgangspunt om deze Belgische stad een paar dagen te verkennen.

Travelspot: pentahotel Leuven

Een hotel middenin het centrum is natuurlijk een ideaal uitgangspunt om een nieuwe (al reeds bekende) stad te verkennen. Eerder dit jaar verbleef ik een weekend in het Belgische Leuven en ontdekte daar het stijlvolle pentahotel.

Gelegen middenin het centrum van Leuven loop je zo de winkelstraten van de historische stad in. Het hotel ligt om de hoek van tientallen leuke winkels & restaurantjes en op loopafstand van bekende bezienswaardigheden als het stadhuis en de universiteitsbibliotheek.

Overnachten in pentahotel Leuven

Onze kamer was ruim genoeg voor twee personen, de bedden liggen prima en de badkamer scoort alleen al door de fijne regendouche extra punten. Het uitgebreide ontbijtbuffet waar je de volgende ochtend bij aan kunt schuiven, maakt je verblijf daarnaast extra prettig. Geen hotelovernachting zonder ontbijt wat mij betreft namelijk.

Travelspot: pentahotel Leuven

De gratis Wi-Fi is helaas wat minder stabiel maar voor de non-verslaafden onder ons hoeft dat natuurlijk niet zo’n probleem te zijn. Voor €5,50 per dag schijn je een betere draadloze internetverbinding tot je beschikking te krijgen.

Travelspot: pentahotel LeuvenHotel tip: overnachten in pentahotel Leuven

Kamers zijn beschikbaar van € 72,- (exclusief ontbijt) tot €156,- per nacht.

pentahotel Leuven, Alfons Smetsplein 7, 3000 Leuven, België
www.pentahotels.com/leuven

Meer lezen over Leuven:

Wat is voor jou het belangrijkst bij het boeken van een hotel?

8 reacties
    1. Vond ik ook maar toen ik er was, viel het weer nogal tegen dus ga graag nog een keertje terug met mooi weer. Dan is het vast nog mooier ;-)

    1. Eens, vind het vaak ook het meest belangrijk dat iets schoon en fatsoenlijk is. Al is een hip hotel op z’n tijd best leuk :)

  1. Ziet er goed uit! Ben nog nooit in Leuven geweest en het lijkt me een ideale stad voor een snelle, korte get-away. Ik ga dit hotel zeker noteren!
    Als een hotelkamer maar schoon is en het personeel vriendelijk, dan voel ik me al heel snel thuis en op mijn gemak. Als het er dan ook nog eens tof gestyled uit ziet, is dat een mooie bonus!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen