Hotspot: Taste Wageningen

Bar Restaurant Taste Wageningen: heerlijk dineren met kleine gerechtjes

Hippe hotspots alleen in de Randstad? Think again! Bar restaurant Taste in Wageningen brengt hip en hot op loopafstand van mijn voordeur.

Bar Restaurant Taste in Wageningen

Voor een relatief kleine stad telt Wageningen nog een flink aantal restaurants. Het voordeel van een studentenstad denk ik. Toch ontbrak het hier tot nu toe aan een concept als Taste. Intenser eten en beleven door te delen, is het motto van oprichters Manon en chef-kok Rogier, die het restaurant afgelopen zomer openden. Pure gerechten, veelal met duurzame en lokale ingrediënten, vormen de basis.

Restaurant Taste

Het concept: kiezen voor kleine gerechtjes waar je samen van kunt genieten. Je bestelt de gerechtjes via een tablet en binnen no time staat er een goedgevulde plank (of twee) met smakelijk uitziende hapjes voor je neus. Dat wil overigens niet zeggen dat je geen bediening te zien of spreken krijgt; behalve dat je die met een druk op de knop naar je tafel kunt verzoeken, wordt er geregeld gevraagd of alles naar wens is.

Op het menu bij Taste

Taste is open voor zowel lunch als diner. ‘s Avonds staan onder meer gerechtjes als garnalenkroketjes met bacon saus, gerookte zalm met ricotta en wasabi, pulled beef en biefstuk met sambal op de kaart.

En vergeet vooral de dessertkaart niet. Met desserts als limoensorbetijs, yoghurt parfait en chocolademousse komt het concept van meerdere gerechtjes bestellen nog beter tot zijn recht. Hoezo kiezen? Ik bestel gewoon alles!

Can I Taste more please?

Ik heb inmiddels al een paar bijzonder geslaagde etentjes bij Taste gehad en verheug me nu al op de volgende keer. Vooral leuk als je met een groep mensen aan tafel zit en voor elk wat wils kunt bestellen en met z’n allen aanvalt op al het lekkers op tafel. Behalve misschien voor de Joey’s onder ons dan.

Taste is geopend van woensdag (10:30 – 0:00 uur) en donderdag t/m zondag (12:00 – 0:00 uur).

Markt 16, 6701 CZ Wageningen, (0317) 84 43 83
www.taste-wageningen.nl

Hotspot: Taste WageningenHotspot: Taste WageningenHotspot: Taste WageningenHotspot: Taste Wageningen
Taste-Wageningen-19.31.13
Hotspot: Taste Wageningen

Mijn persoonlijke favorieten? De zacht gegaarde zalm, de geitenkaas-kroketjes met aceto balsamico stroop en de loempia’s van eend met zwarte bonensaus. Naast snacks is er een uitgebreide keuze aan hapjes op brood en soepjes.

Meer restaurant-tips? Check deze hotspot index.

Ben jij al bekend met het concept van Taste?

6 reacties
  1. Wat grappig dat je in Wageningen woont, mijn vriend woont daar en ben er elk weekend – en over niet al te lange tijd woon ik er hopelijk ook echt. Deze kende ik nog niet, ik ga m’n vriend een keer meeslepen, want klinkt als een superleuk concept!

  2. Oh jammie, dat ziet er goed uit! En ruime openingstijden, dat is heel positief. Als ik naar Wageningen ga dan is het vaak om mijn familie te bezoeken – en dan hoop ik altijd dat mijn Griekse oom ons weer kan verwennen met zijn kookkunsten :-)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen