Hotspot: Crate Londen

Hotspot: CRATE Londen

Op loopafstand van metrostation Hackney Wick (dus niet Hackney Central, want dan kost het je wel een half uurtje) ligt CRATE Brewery & Pizzeria, een bar, pizzeria en brouwerij ineen. De spot voor hipsters. En mensen zoals jij en ik.

Hotspot: CRATE Brewery & Pizzeria Londen

Ik heb afgesproken met Christine bij CRATE, een hippe spot in Hackney Wick. Prima met de metro te bereiken, als je tenminste niet zoals ik uitstapt bij het eerste de beste Hackney station dat je ziet en dus op de verkeerde plek bent. Na een korte tussenstop sta ik een paar minuten later alsnog naast station Hackney Wick, op loopafstand van CRATE.

CRATE is een bar, pizzeria en brouwerij ineen, de ideale plek voor een gezellige borrel of lekker etentje dus. De bar is gemaakt van oude spoorbielzen, ladders en spanbanden zorgen voor verrassend comfortabele zitplaatsen en de tent wordt verlicht door industriële lampen in roestige springveren.

Bier, cider & andere drankjes bestel je aan de bar en krokante, steengebakken pizza’s met niet voor de hand liggende smaakcombinatie’s zorgen ervoor dat je niet op een lege maag hoeft te borrelen.

Hotspot Crate Londen

Unit 7, Queens Yard, Hackney Wick, London
www.cratebrewery.com

Hotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate Londen
Crate London is a great hotspot for pizza & drinks

Zelf naar Crate Londen?

Je vindt de pizzeria & brouwerij aan Unit 7, Queens Yard, Hackney Wick, London.

CRATE Bar & Pizzeria is dagelijks geopend:

  • Zondag t/m donderdag van 12:00 uur t/m 23:00 uur (pizzeria sluit om 22:00 uur)
  • Vrijdag & zaterdag van 12:00 uur tot middernacht (pizzeria sluit om 23:00 uur)

Kun jij nog leuke hotspots in Londen aanraden?

5 reacties
  1. Een voor op de never ending ‘to visit list’. In 2016 komt er vast wel weer een keertje Londen op de agenda. Hoezo verslaafd!

  2. Jammer dat ik net weer terug ben uit Londen, dit ziet er super uit! Volgende keer zeker bezoeken. Zelf was ik bij The Red Lion, leuke inrichting en heerlijk eten, ook zeker een aanrader.

  3. Yessss!!!! Dat was een leuke avond. Wat trouwens ook handig is voor sommige mensen: ze hebben ook gluten vrije pizza bodems, maar die is minder lekker dan de normale (maar niet slecht hoor. 1x geprobeerd uit nieuwsgierigheid).

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
Uit eten in Londen

Goed en goedkoop eten in Londen

Londen is een van mijn favoriete Europese steden. Jammer alleen dat zo’n weekendje al gauw flink prijzig kan worden. Gelukkig kun je prima goedkoop eten in Londen. Ik zette een…