HOTSPOT: Boost je dag bij Fruitbar Sis in Leeuwarden

Voor een verse oppepper in Leeuwarden ga je naar Fruitbar Sis, waar eigenaresse Siska je met liefde voorziet van versgeperste sapjes en smoothies bomvol vitamines.

Boost je dag bij Fruitbar Sis Leeuwarden

In de aanloop naar haar titel als ‘Europese Hoofdstad van Cultuur 2018’ ontpopt Leeuwarden zich steeds meer als gastronomisch middelpunt van Friesland. Of je nu op zoek bent naar typisch Leeuwarder likeur of andere streekproducten uit de regio, je vindt het er allemaal. Zo ook de groene hotspot van Siska, die vorig jaar de eerste fruitbar in Leeuwarden opende.

Fruitbar SIS in Leeuwarden

Heb je zin in een snelle vitamineboost of stevige oppepper om je kater de kop in te drukken? Bij Fruitbar Sis – middenin het centrum te vinden – vind je geen vette hap en eieren met spek, maar verse smoothies, yoghurt en gezonde salades voor €4 en wraps voor €4,50.

Lees ook: Stedentrip Leeuwarden: genieten van lokale pareltjes in het hoge noorden

Meer zin in yoghurt? Kan ook! Je kunt kiezen uit een bak Skyr, kokos- of magere yoghurt; daarbij kies je vervolgens je favoriete vulling (muesli of brownie!), fruit en superfood om het af te maken.

Naast de verse vitaminebommetjes kun je er ook gewoon terecht voor een kop koffie of thee. Niet overslaan dus wanneer je in Leeuwarden bent!

Fruitbar Sis, Naauw 5, 8911 HW Leeuwarden. Op maandag gesloten.

Fruitbar SIS in LeeuwardenFruitbar SIS LeeuwardenFruitbar SIS in Leeuwarden

Heb jij nog tips voor (groene) hotspots in Leeuwarden?

eacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: