The world according to me #45 over on meets off en meer sociale dates

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste nieuwtjes & artikelen die ik tegenkwam.

The world according to me #45

Afgelopen weken is eigenlijk afgelopen maand; de vorige The world according to me dateert alweer van 9 januari. Sindsdien was mijn dagelijks leven een aaneenschakeling van werk, ziek zijn (lang leve griepgolf nummer twee) en gezellige meet-ups. En ook mijn blog kreeg een update, ik vond het namelijk wel tijd voor een nieuw jasje!

10 januari: Vakantiebeurs

Inmiddels een jaarlijks terugkerend event: de Vakdag van de Vakantiebeurs. Ik luisterde naar toeristische presentaties, wandelde over de Vakantiebeurs die ondanks dat er dit jaar een hal minder was gevuld, nog steeds en snoof inspiratie op bij Nieuw-Zeeland (het aftellen is begonnen!).

Dit zijn de populairste Instagram spots in Nieuw-Zeeland

Lol op de Vakantiebeurs

20 januari: On meets off

Anderhalve week later toog naar Den Bosch voor een Twitter-feestje in Sitio, compleet met mooie jurk (het thema was Mad Men) en kitty heels. Zo’n feestje waar je een handjevol mensen al jaren online volgt maar weinig ooit in real life hebt gezien, is nog best even spannend binnen komen. Gelukkig bleek zoals gewoonlijk online heel makkelijk naar offline te vertalen en werd het een bijzonder gezellige avond.

The world according to me #45 On meets off in Den Bosch

Foto door Ilse Wolf

21 januari: Hotpot en meer goede gesprekken

De dag erna stond een etentje met vriendinnen gepland. Gewapend met boodschappenbriefje en een stevige verkoudheid ging ik langs twee supermarkten en de toko om alles in huis te halen voor een avondje hotpot, goed gezelschap en goede gesprekken. Al bleef er van mijn stem steeds minder over, praten zal ik!

The world according to me #45 Hotpot met vriendinnen en lang leve leftovers

Bijkomend voordeel van het rondje supermarkten bleek een koelkast vol leftovers, wat goed van pas kwam toen ik de dagen erna echt omviel door mijn verkoudheid.

5 februari: Lunch & wandelen

Nog meer offline gezelligheid met een groep vrienden die ik inmiddels alweer ruim 11 jaar ken. Wegens gezin en wonen door het hele land zien we elkaar niet even vaak. Maar wanneer we bij elkaar zijn, is het altijd ouderwets gezellig.

Lunchen en wandelen bij Hotel de Wageningsche Berg

Deze keer gingen we lekker lunchen bij De Wageningsche Berg, om vervolgens een deel van de calorieën er weer af te wandelen in het prachtige winterweer. Lang leve het uitzicht ook!

10 februari: Innsbruck en Alentejo in Utrecht

Afgelopen vrijdag maakte ik kennis met Urban Cafe & Kitchen, een nieuw restaurant gevestigd in de Watertoren in Utrecht. Hier kun je dineren met geweldig uitzicht over de stad. Ik bevond me een verdieping lager, voor een avond die in het teken stond van het Oostenrijkse Innsbruck en het Portugese Alentejo.

36 uur in Innsbruck: Kleurrijke stad tussen de bergen

Afgelopen zomer verbleef ik kort in Innsbruck, een stad waar ik zeker nog eens naar terug wil. Portugal bezocht ik daarentegen nog nooit, maar het staat hoog op mijn bucket list.

Dineren bij WT Urban Café & Kitchen in de Watertoren in UtrechtDineren bij WT Urban Café & Kitchen in de Watertoren in UtrechtDineren bij WT Urban Café & Kitchen in de Watertoren in UtrechtCheckin PR event bij WT Urban Kitchen in Utrecht

De avond ging gepaard met heerlijk eten en Portugese wijnen, mét uitleg en ‘minicursus’ van Alentejowijnen.nl.

Ook leuk, ik ontmoette eindelijk Madelon van de sportieve feelgood blog Glow Mag! We volgen elkaar al jaren en ondanks dat we voor onze blogs regelmatig events bezoeken, waren we elkaar nog niet eerder tegen het lijf gelopen.

Lovely links

The world according to me #45 Winterweer 2017

En verder: ga ik vandaag nog genieten van een dagje mooi winterweer en de nodige huishoudelijke taken. Komende week staat er een volle werkweek op het programma, dus nog even opladen voor alle drukte weer begint.

Fijne zondag!

Wat ga jij doen komende week?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

eacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: