September in beeld: week 1

Een ordinair weekoverzicht op maandag, als afwisseling op mijn tweewekelijkse terugblik in The world according to me. Mijn september in beeld.

September in beeld: week 1

Een weekoverzicht ja. Je weet wel: zo’n dagboekpost waarmee je door heel blogland wordt plat gegooid op maandag. Waarom ik de mijne er dan ook nog tegenaan gooi? Omdat ik ze bij anderen vaak graag lees en het voor mezelf daarnaast een goede manier is om bewuster bezig te zijn met mijn dagelijkse dingen.

September in beeld, mijn week in foto’s.

Zondag

September in beeld: zondag 3 september 2017

3 september

Zondag is bij mij vaak een typische hangdag, zo ook deze eerste zondag van de maand. Ik heb geen zin om de deur uit te gaan en hang wat op de bank, terwijl ik films kijk en wat probeer te bloggen. Daarnaast lag ik afgelopen nacht beroerd te wezen met migraine, dus er komt maar weinig uit m’n handen vandaag.

September in beeld: zondag 3 september 2017

Ik heb ook nul zin om te koken en bestel een pizza voor mezelf. Lekker makkelijk en aangezien ik maar de helft op krijg, ben ik voor morgenavond ook meteen van avondeten voorzien.

Maandag

September in beeld: maandag 4 september 2017

4 september

Ik ben inmiddels twee weken terug uit Nieuw-Zeeland en weer aan het werk. Dankzij mijn jetlag zat ik vanochtend al om kwart voor acht op kantoor, een tijdstip dat ik normaal meestal net uit bed kom rollen.

En hoewel ik nog steeds geen hele dagen werk, valt het me toch zwaarder dan verwacht. Na een paar uur werken plof ik thuis dan ook op de bank, om er niet meer vanaf te komen.

Blog post van de dag: The world according to me #54 over comfort zones en daar buiten

Dinsdag

September in beeld: dinsdag 5 september 2017

5 september – Risotto blijft favoriet!

Herfstachtig weer vraagt om herfstachtige maaltijden! Ik sta eindelijk weer eens wat langer in de keuken en maak risotto voor mezelf. Meestal kijk ik wat in in de koelkast heb liggen: deze keer maak ik ‘m met champignons, prei en doperwten.

Woensdag & donderdag

Terugkijkend door mijn filmrol kom ik gewoon geen foto’s tegen van woensdag en donderdag. Wat ik deed? Niet veel meer dan werken, bank hangen en wat huishoudelijke dingen.

Vrijdag

September in beeld: vrijdag 8 september 2017

8 september

Ik heb me voorgenomen weer meer werk te maken van mijn dagelijkse outfits en hoewel ik nooit een fashionista ga worden, heb ik toch genoeg leuke dingen in de kast hangen. Zoals deze zwarte jurk, die ik al tijden niet heb aangehad omdat ik me veel te druk maak(te) over zichtbare hobbels en bobbels.

September in beeld: vrijdag 8 september 2017

Aan het eind van de dag ben ik blij dat mijn werkweek erop zit. En ik ben niet de enige die gaar is.

Blog post van de dag: Awesome Instagram: Toffe Instagrammers die meer aandacht verdienen

Zaterdag

September in beeld: zaterdag 9 september 2017

9 september

Een spontane eet-date bij een van mijn favoriete lokale restaurants. Het eten is weer lekker als altijd en daarna belanden we nog even in de kroeg. Altijd leuk, van die onverwachte avondjes uit!

Zondag

September in beeld: zondag 10 september 2017

10 september

Na een avondje kroegen hoef ik vandaag gelukkig maar weinig te doen. Ik sleep mezelf nog een paar keer van de bank voor wat huishoudelijke dingen, verder is dit de standaardmodus vandaag. Geheel volgens mijn ‘niks-moet” motto van de laatste tijd.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

eacties

  1. Leuk overzicht! Deze week doe ik niet gek veel bijzonders, mijn vriend is een paar dagen op pad voor zijn werk dus dat betekent lekker Gilmore Girls bingewatchen voor mij! 😁

    Je weekend klinkt in ieder geval al heel gezellig!!

    1. Haha, zat nog te dubben maar had naast die Insta-stories weinig gewone foto’s van afgelopen week :’) En ja, goed punt! Het is nog een beetje zoeken naar de balans en mijn grenzen. Lastig maar mee bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: