September in beeld: week 2

Een ordinair weekoverzicht op maandag, als afwisseling op mijn twee- of driewekelijkse terugblik in The world according to me. Mijn september in beeld.

September in beeld: week 2

Een weekoverzicht ja. Je weet wel: zo’n dagboekpost waarmee je door heel blogland wordt plat gegooid op maandag. Waarom ik de mijne er dan ook nog tegenaan gooi? Omdat ik ze bij anderen vaak graag lees en het voor mezelf daarnaast een goede manier is om bewuster bezig te zijn met mijn dagelijkse dingen.

September in beeld, mijn week in foto’s

Maandag

September in beeld: week 2 maandag

11 september

Sinds ik me heb voorgenomen niet meer alleen wijde, vormeloze kleding te dragen, draag ik weer meer jurken. Ik kocht een nieuwe jurk, met ietwat hysterische vogel-print en zakken. Top-combinatie, vooral op maandagochtend als je het mij vraagt!

September in beeld: week 2 maandag

Eenmaal op kantoor moet er gewoon gewerkt worden natuurlijk. Tijd voor mijn to do lijstje en koffie. Veel koffie.

Dinsdag & Woensdag

September in beeld: week 2 woensdag 13 september

12 – 13 september

Geen foto te vinden van mijn dinsdag en mijn woensdag was ook niet al te best. Ik worstelde met mezelf en dingen die niet of – in mijn ogen – niet snel genoeg gaan.

Geduld en loslaten is zeg maar niet per se mijn ding. Genoeg lessen om te leren hier, ahum. Mijn twee zwarte monsters maakt het niet uit hoe ik me voel, hun portie aandacht komen ze sowieso wel opeisen.

September in beeld: week 2 woensdag 13 september Natas

En dat terwijl ik mijn dag nog zo goed begon als good hair day met nieuwe lipstick. Fake it ‘till you make it gaat niet altijd op blijkbaar.

Donderdag

14 september

Donderdag breng ik door met Netflix en een onooglijk bord heerlijke pasta carbonara als diner.  Niet fotogeniek, wel lekker.

Vrijdag

September in beeld: week 2 - vrijdag 15 september

15 september

Op vrijdagmiddag besluit ik m’n nagels weer eens een kleurtje te geven. Ik heb een indrukwekkende verzameling OPI lakjes in de koelkast staan, maar sinds ik twee katten in huis heb haast nooit meer genoeg tijd (en geduld) om ze ook echt te gebruiken. Tijd voor een oude favoriet: Mrs. O’Leary’s BBQ.

September in beeld: week 2 - vrijdag 15 september in de kroeg met kaas

Ik duik met vrienden de kroeg in, er is kaas en er schuiven spontaan steeds meer mensen aan. Fijn, zulke avonden!

Zaterdag

September in beeld week 2 - zaterdag 16 september croissantjes

16 september

Zaterdagochtend is het perfecte moment om een paar croissantjes in elkaar te draaien. Not so guilty pleasure, deze zelfrol croissants!

Game of Thrones

Ik eet wat, kijk wat series (de eerste twee afleveringen van Games of Thrones bijvoorbeeld!) en doe verder maar weinig.

Als iemand nog andere serie- of filmtips heeft trouwens, ik hou me aanbevolen!

Zondag

September in beeld week 2 - zondag 17 september

17 september

Zondag is weer net zo’n typische weekend-dag. Als ik ’s ochtends uit het raam kijk, zie ik bijna niks. Sluit prima aan bij mijn motto van vandaag: niks doen.

Ik probeer nog wat te bloggen, maar ondanks dat ik genoeg ideeën in m’n hoofd heb, komt het niet zo uit m’n vingers. Ik wil echt weer met meer regelmaat publiceren, zonder mezelf daarbij te forceren. Lukt het niet, dan jammer genoeg niet. Vervelend – vooral voor vaste lezers – maar het komt vanzelf wel weer, denk ik.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

7 reacties

    1. Ja goeie vraag… ooit eens ergens gelezen dat het beter zou zijn voor de houdbaarheid. Geen idee of dat klopt maar ze staan in de bovenste tree van de deur en niet in de weg, dus laat het maar zo :’) De rest zit trouwens gewoon in een bak in een ladekast, anders hou ik geen ruimte in m’n koelkast meer over.

  1. Heb je The Fall al gezien? Serie van 3 seizoenen, gaat over een seriemoordenaar en speelt zich af in Belfast. Ben het nu aan het kijken. Eerste aflevering een beetje traag maar ben toch blijven kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: