September in beeld: week 3

Een ordinair weekoverzicht op maandag, als afwisseling op mijn twee- of driewekelijkse terugblik in The world according to me. Mijn september in beeld.

September in beeld: week 3

Een weekoverzicht ja. Je weet wel: zo’n dagboekpost waarmee je door heel blogland wordt plat gegooid op maandag. Waarom ik de mijne er dan ook nog tegenaan gooi? Omdat ik ze bij anderen vaak graag lees en het voor mezelf daarnaast een goede manier is om bewuster bezig te zijn met mijn dagelijkse dingen.

September in beeld, mijn week in foto’s

Maandag

18 september

September in beeld: maandag 18 september 2017

Mijn langere werkdagen kosten me nog flink wat energie en dus plof ik erna vaak even op de bank. Nooit alleen trouwens.

Vooral Harry heeft nogal de neiging om altijd aan me te zitten. Herkennen andere kateigenaren dat?

September in beeld: maandag 18 september 2017

Toch sleep ik mezelf weer van de bank af. Ik heb een afspraak bij de sportschool, hoog tijd want mijn laatste bezoek dateerde al van voor mijn Nieuw-Zeeland reis. Oeps.

Dinsdag

19 september

September in beeld: dinsdag 19 september 2017

Op dinsdag ben ik dan ook weinig waard. Ik hoef ook niet zoveel van mezelf en geef lekker toe aan een dagje Netflixen en bankhangen.

Dat klinkt overigens makkelijker dan het is: aan het niets hoeven van mezelf is een jarenlange innerlijke strijd én een burn-out voorafgegaan. Altijd maar dingen moeten van mezelf, dat probeer ik nu los te laten. Met wisselend succes, dat dan weer wel.

Woensdag

20 september

September in beeld: woensdag 20 september 2017

Na het werken heb ik een afspraak in Ede. En lang leve de herfst: het is weer tijd voor panty’s en mijn favoriete laarzen.

September in beeld: woensdag 20 september 2017

Na mijn afspraak rij ik naar huis en heb ik maar weinig puf om echt te koken. Ik eindig met deze aardappel-smileys op m’n bord. Het duurde trouwens even voor ik doorhad dat het tegenwoordig meisjes- en jongenshoofdjes zijn… Joe.

Donderdag

21 september

September in beeld: donderdag 21 september 2017

Op donderdag besluit ik niet toe te geven aan het bankhangen en te genieten van het mooie weer. Ik ga bij vrienden langs in hun nieuwe huis en loop vervolgens de tweedehands boekhandel weer eens binnen. Wat een pareltje toch!

Met lege handen loop ik weer naar buiten, maar hier moet ik echt vaker heen.

Kijk nou, hier wil jij toch ook meteen neerploffen met een goed boek?!

September in beeld: donderdag 21 september 2017 Party

Party time! Het leven is een feestje als je maar slingers op hangt toch?

September in beeld: donderdag 21 september 2017 Toledo

Hoewel, in plaats van het feestje in de kroeg schuif ik ter ere van een verjaardag aan tafel met vrienden voor een paar Spaanse tapas. En koude meloensoep, heerlijk!

Vrijdag

22 september

September in beeld: vrijdag 22 september 2017

Zowaar op tijd de deur uit richting kantoor! Veel reistijd heb ik niet dus ik zit – voor mijn doen – lekker op tijd achter m’n bureau.

Happy Hobbit Day! Can I go back to my favorite happy place please? 💚 ∙⠀ ∙⠀ ∙⠀ ∙⠀ #hobbitday 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Happy Hobbit Day! Geen idee of het echt bestaat maar in de LOTR wereld zijn zowel Bilbo als Frodo Baggins vandaag jarig en dat is voor elke Hobbit reden voor een feestje.

Helaas geen Hobbiton voor mij vandaag, gelukkig hebben we de foto’s nog.

September in beeld: vrijdag 22 september 2017 catspam

En in plaats van een ruige vrijdagavond lig ik met deze twee monsters languit op de bank. Alweer ja. Ik vind het niet eens erg.

Zaterdag

23 september

September in beeld: zaterdag 23 september 2017 Sims

In een opwelling besluit ik me weer eens aan een favoriet spel van vroeger te wagen. Ik weet niet of dat een goed idee was, de rest van de zaterdag hou ik me alleen nog maar bezig met de nieuwe huizen en hobby’s van mijn Sims. Oeps.

Zondag

24 september

September in beeld: zondag 24 september 2017

Even rustig wakker worden op zondagochtend, ik ben niet de enige die er wat moeite mee heeft.

September in beeld: zondag 24 september 2017

Er wordt nog meer gehangen hier in huis, deze mandjes op de vensterbank zijn favoriet!

Deze kookkneus maakte de chocolate chip cookies van @evahoefsloot 🍪 #hhb Zou ik ook doen als ik jou was!

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

En dan een unicum want deze kookkneus dook zowaar de keuken in om de chocolate chip cookies van Blackbirds & Blossom’s Eva te maken. Ik had ze al een paar keer voorbij zien komen en toen ik het recept las, dacht ik: dat moet ik zelfs kunnen!

Het vergde wat flink wat tijd met mijn kleine mini-oventje maar het resultaat mag er best wel wezen, dacht ik zo! Of dat ook echt zo is, ontdek ik morgen want ik heb nu zoveel cookies dat ik ze maar mee neem naar kantoor. Eén keer misselijk eten aan chocolate chip cookies is wel genoeg namelijk, kuch.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

7 reacties

  1. Hahaha, die eerste foto. Geweldig! En ja, herkenbaar. Pritt was altijd al klef, maar nu Bacchus er niet meer is, neemt Tica zijn tijd in en heeft nu dus dubbel tijd. Ze zit aan me vastgeplakt. Soms word ik er een beetje gek van….maar het is ook wel lief :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: