Oktober in beeld

Oktober kwam en vloog in volle vaart voorbij, met onverwacht zonnige dagen en de eerste stevige herfststormen. Hoog tijd voor een terugblik in foto’s, want wat deed ik eigenlijk afgelopen maand? Mijn oktober in beeld.

Oktober in beeld

Oktober. De maand waarin ik voor het eerst in maanden van drie naar vier werkdagen ging en daardoor minstens zoveel dagen op de bank lag bij te tanken. Waarin onverwachte nazomerse dagen werden afgewisseld met de eerste hevige herfststormen.

Waarin die stormen soms niet alleen buiten maar ook door mijn hoofd raasden en de wind toch weer ging liggen, dankzij de lessen die ik het afgelopen jaar leerde. Waarin ik schreef over minder moeten en meer zelfliefde en waarin ik weer een beetje meer mezelf werd.

Mijn oktober in beeld.

Zondag 1 oktober

Oktober in beeld: Bloggersdate bij Anne & Max

Oktober begint met een bloggersdate in Arnhem. Ik heb met Zarina van Dutch Girl in London afgesproken; ze gaat volgend jaar naar Nieuw-Zeeland en ik ben net een ruime maand terug.

Oktober in beeld: week 4 Zondag bij Anne & Max Arnhem

We beginnen met koffie maar zitten zo lang te kletsen dat we ook een lunch bestellen. Zo leuk is het dus om met mede-bloggers en reisfanaten af te spreken!

Donderdag 5 oktober

Oktober in beeld: lekker Hollands

In het kader van bezigheidstherapie schop ik mezelf eens in de zoveel tijd de deur uit voor een wandeling. En elke keer denk ik weer, moet ik vaker doen. Dit soort Hollandse taferelen maken het namelijk altijd weer de moeite.

Woensdag 11 oktober

Oktober in beeld: Woensdag 11 oktober IKEA

Ik rij naar die bekende Zweedse woongigant voor wat huishoudelijke upgrades. En koffie, want mijn energielevel blijft een ding de afgelopen weken.

Donderdag 12 oktober

Oktober in beeld: Bingewatchen met publiek

Eerder deze maand begon ik aan Elementary, de Amerikaanse variant van Sherlock. Het wordt naast het eerste seizoen van Mindhunter uiteindelijk de tweede serie die ik er deze maand doorheen jaag.

Dus als iemand nog nieuwe bingewatch tips heeft, ik hou me aanbevolen.

Oktober in beeld: help, een spin

Met oktober komen ook de spinnen voor om de hoek kijken. Letterlijk, want dit fraaie exemplaar was slechts een van de vele creepy crawlers voor mijn keukenraam en voordeur. Help!

Zondag 15 oktober

Oktober in beeld: Buiten eten in oktober

15 oktober en het is nog warm genoeg om buiten op m’n balkon te eten. Hallo klimaatverandering.
Lees ook: The world according to me #55 over minder dag-tot-dag en meer

Woensdag 18 oktober

Oktober in beeld: samen op de bank #catspam

Geen idee of andere katteneigenaren dit herkennen: die onstuitbare drang van katten om per se onder een deken te liggen. Of ín mijn kleding, zoals Kirra dus geregeld doet. Gezellig wel, al is menig favoriet kledingstuk al gesneuveld wegend scherpe nageltjes.

Donderdag 19 oktober

Oktober in beeld: International Gin & Tonic Day

19 oktober blijkt International Gin & Tonic Day. Daar moet natuurlijk op gedronken worden.

Oktober in beeld: Bloggen met publiek #catspam

Bloggen met publiek

Eenmaal weer thuis duik ik op de bank, met laptop op schoot. En kater Harry, want die is nooit ver weg wanneer ik thuis ben.

Maandag 24 oktober

Oktober in beeld: wanneer een blog post viral gaat

En dan gaat er ineens een blog post viral! Altijd leuk wanneer het gebeurt, vooral wanneer je het niet verwacht.

10x eropuit in Nederland blijkt de aanjager van al dit verkeer. Blijkbaar zijn veel mensen nog op zoek naar een leuke trip in eigen land. Heb ik ook wel weer eens zin in!

Dinsdag 25 oktober

Oktober in beeld: nieuwe schoenen dilemma

Leuk, die polls in Instagram Stories. Vooral als de meningen precies zo zijn verdeeld. Uiteindelijk besloot ik eens wat kleur aan mijn collectie toe te voegen en ging ik met het rode paar naar huis.

Woensdag 26 oktober

Oktober in beeld: samen bankhangen #catspam

In de herhaling: bank, dekentje en kat Kirra. Tja, die vier werkdagen vallen me toch nog wat zwaarder dan ik dacht… dus tegenover elke werkdag staat een avond bijkomen op de bank.

En ik schreef over een terugkerend reisdilemma: Ga jij vaker naar dezelfde vakantiebestemming of bezoek je alleen nieuwe plekken?

Zaterdag 28 oktober

Oktober in beeld: markt in de herfst

Aan het eind van de middag sleep ik mezelf naar buiten voor wat frisse lucht. En een nat pak, want het gaat steeds harder regenen.

Oktober in beeld: goed gescoord op de markt

Met een tas vol kaas (altijd kaas) en koolhydraten ga ik weer naar huis. Je begrijpt wat ik de rest van het weekend deed… #nevernoteating

Hoe zag jouw oktober-maand eruit?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

eacties

  1. Wat een mooie lichtinval bij de foto van je kat in het zonnetje. Leuk dat je artikel viral ging. Mijn hoogtepunt van oktober was mijn stedentrip naar Málaga. Heerlijk om nog wat zon mee te pakken en voor de rest was het gewoon een rustige maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: