December in beeld

En toen zat ook de laatste maand van het jaar er ineens alweer op en komt daarmee een eind aan 2017. Persoonlijk gezien geen top-jaar, toch maakte ik genoeg leuke dingen mee de laatste tijd. Een persoonlijke terugblik in foto’s op de afgelopen maand. Mijn december in beeld.

December in beeld

December staat toch altijd sneller voor de deur van verwacht. En met haar vele donkere dagen is het niet altijd de makkelijkste maand. Toch had ik genoeg leuke dingen op de planning staan deze maand en stond mijn telefoon vol foto’s van etentjes, gezellige avonden en sneeuw!

Een terugblik op mijn decembermaand in foto’s.

2 december 2017

2 december 2017: Kroketten op brood! #guiltypleasure

Kroketten op brood! Ik eet het haast nooit, toch kan ik een of twee keer per jaar (!) de verleiding niet weerstaan. #guiltypleasure

5 december 2017

5 december 2017: Hoe ik Netflix moet kijken in dit huis #catspam

Hoe ik Netflix moet kijken in dit huis… negen van de tien keer met een paar starende ogen op me gericht. Herkenbaar bij andere kat-eigenaren?

7 december 2017

7 december 2017: Regen, regen en nog meer regen

Regen, regen en nog meer regen. Ik hou van de herfst, toch kan ik niet ontkennen dat dit grauwe weer me nogal somber stemt.

8 december 2017

En na regen komt sneeuw! En niet een beetje ook, binnen een uur ligt er een dik pak sneeuw voor de deur.

11 december 2017

11 december 2017: sneeuw!

Nog meer sneeuw! Mooie aanleiding om me op maandagmiddag aan te sluiten bij collega’s die buiten in de sneeuw bezig waren. Leverde een sneeuwpop én de nodige sneeuw-selfies op. No shame.

14 december 2017

14 december: eten met collega's bij Zout & Peper Wageningen

Met de kerstdagen voor de deur stonden ook de eerste kerstfeestjes op de agenda. In de praktijk betekende dat vooral veel etentjes buiten de deur.

14 december: eten met collega's bij Zout & Peper Wageningen

Tijdens een ladies night at ik met collega’s bij een nieuw lokaal restaurant, Zout & Peper. Onbeperkt a la carte eten, betekende voor mij drie voorgerechten terwijl tafelgenoten zichzelf op twee desserts trakteerden. Leuk concept!

15 december 2017

15 december: kerstdiner met collega's

Op vrijdagavond kon ik aanschuiven voor het jaarlijkse kerstdiner van kantoor op de agenda, mét fancy dresscode voor de liefhebbers. Eindelijk m’n mooie jurk weer eens aan dus.

15 december: Kerstdiner met collega's

Op het menu stond een viergangendiner door leerlingen van een horecavakschool. En dat smaakte goed!

20 december 2017

20 december 2017: katten en kerstbomen, altijd een goeie combi

Katten en kerstbomen, het blijft een uitdagende combinatie!

20 december 2017: terug naar mijn tienertijd met deze Dr. Martens!

Ook uitdagend, en terug naar mijn tienertijd met deze Dr. Martens*! Als vrouw kun je nu eenmaal niet genoeg schoenen hebben – kuch – en soms heb je gewoon een paar stevige stappers nodig.

20 december 2017: terug naar mijn tienertijd met deze Dr. Martens!

Lang leve de online shop van Sacha Shoes, waar ik naast deze old school Docs ook een paar prachtige suede overknee boots aanschafte.

22 december 2017

Lekker in je foute kersttrui de kroeg in en de regio-krant halen. Weer een vinkje van de bucketlist!

23 december 2017

23 december 2017: voor het eerst naar de Beverwijkse Bazaar

Vlak voor kerst stap ik bij een vriendin in de auto voor mijn eerste bezoek aan de Beverwijkse Bazaar ooit. Het is niet eens zo druk als ik had verwacht, misschien door het gure weer.

De vele kramen met kleding, parfum en massagestoelen zijn niet aan mij besteed, de eetkraampjes met onder meer Turkse pizza’s des te meer!

24 december 2017

24 december 2017: Ouderwets Monopoly spelen op kerstavond

Ik keek een beetje op tegen de kerstdagen, tot op het laatste moment al mijn dagen ineens gevuld waren met leuke dates. Ouderwets Monopoly spelen met vrienden op kerstavond bijvoorbeeld. Zo leuk! (tot de hotels op het bord kwamen, toen was het snel gedaan met de pret)

26 december 2017

26 december 2017: Derde kerstdiner, dit keer met vriendinnen

Na een fijn etentje met familie op Eerste Kerstdag, kon ik op Tweede Kerstdag aanschuiven voor een driegangendiner bij een vriendin. Ik kwam de kerstdagen dus prima door!

31 december 2017

31 december 2017: Oud & Nieuw

En toen zat het jaar er ‘ineens’ alweer op! Ik bracht de avond door met twee vriendinnen op de bank en daarna met vrienden in de kroeg. Er waren glitters, champagne, vuurwerk, nieuwjaarswensen en vooral veel zin om aan een nieuw jaar te beginnen!

Gelukkig 2018!

Lees ook: De allerlaatste over 2017 (+ hoi 2018)

Hoe zag jouw decembermaand eruit?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

*Dit artikel bevat een product dat ik (deels) heb gekregen

eactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: