Wat zij zegt // Natasja

The world according to me #58 over swingen, concerten en films

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #58

En toen zaten de eerste drie weken van het nieuwe jaar er alweer op! Januari is vaak zo’n non-maand, toch ben ik eigenlijk wel blij dat we de feestdagen achter de rug hebben. En dat het eindelijk weer een klein beetje lichter begint te worden. De winter duurt weliswaar nog twee maanden, toch voelt het voor mij alsof we de echt donkere dagen nu wel achter de rug hebben.

Januari 2018: Chanel selfie

Sinds het nieuwe jaar voelt het ook weer wat lichter in m’n hoofd én smeer ik er weer vaker een kleurtje op. Mijn Chanel lipstick blijft favoriet!

13 januari: Nieuwjaarsfeestje

13 januari 2018

En hoewel het nieuwe jaar al even onderweg was, kan er nooit genoeg feest gevierd worden! Een last-minute uitnodiging voor een nieuwjaarsfeestje nam ik met plezier aan en dus stond ik vorig weekend lekker te swingen op de meest uiteenlopende muziek, van oude rock ‘n’ roll tot swingende salsa.

 

20 januari 2018

Al maanden op de planning en eindelijk was het zover: samen met vriendin M. ging ik voor de tweede keer naar een Harry Potter in concert in De Doelen. Deze keer werd Harry Potter and the Prisoner of Azkaban op groot scherm gedraaid terwijl het Rotterdams Philharmonisch Orkest live de filmmuziek speelde. Daar word ik dus heel gelukkig van!

20 januari 2018: Eten bij Ayla in Rotterdam

Voorafgaand aan het concert aten we bij Ayla aan het Kruisplein: niet goedkoop, wel erg lekker!

Bingewatch-alert: movies & Netflix

17 januari 2018: Bioscoop

Ik ging deze maand al twee keer naar de bioscoop, net zo vaak als in heel 2017 opgeteld. Het jaar begon met de nieuwe Star Wars: The Last Jedi, die ik verrassend komisch vond.

En vorige week ging ik naar Three Billboards Outside Ebbing, Missouri; een komisch drama met een sterrencast waar je echt voor naar de bioscoop wil. Sam Rockwell is een persoonlijke favoriet, en hoofdrolspeler Frances McDormand, Woody Harrelson en Peter Dinklage maken het ook meer dan de moeite waard. Alleen dat einde…

Iemand deze films ook al gezien? Wat vond je ervan?

Om te binge-watchen

Netflix draaide ook overuren de afgelopen weken. Designated Survivor en House of Cards staan bij mij al een tijdje on hold; in plaats daarvan slingerde ik een paar nieuwe series aan.

 • Fuller House – Lang genegeerd, tot op 1 januari een vriendin uit zat te brakken op mijn bank en het wel een prima vermaak (b)leek. Toegegeven: ik ben de She-Wolf pack ‘aaarrrooow‘ inmiddels wel zat, verder is het leuker dan ik dacht.
 • Lucifer (2015) – Net begonnen aan deze serie waarin de duivel himself geen zin meer heeft om de hel te leiden en vakantie gaat houden in Los Angeles. Hij runt er een nachtclub en ontmoet een rechercheur die hij – gevraagd en ongevraagd – bij staat bij moordonderzoeken. Ik heb pas een paar afleveringen gezien, tot nu toe bevalt het wel.
 • Manhunt: Unabomber (2017) – Ik vond Mindhunter echt geweldig, dus toen ik de trailer voor Manhunt: Unabomber was ik al om. In 8 afleveringen volg je criminal profiler Jim “Fitz” Fitzgerld (gespeeld door Sam Worthington, bekend van onder meer Avatar) in de jacht op de beruchte Unabomber.

En verder? Deze week staan vier werkdagen op de planning en wil ik de sportschool echt weer eens 2 keer van binnen zien. Niet eens zozeer goede voornemens trouwens, meer een altijd-gaande-zijne strijd omtrent mijn belabberde conditie en overtollige kilo’s.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

11 reacties
 1. Three billboards ook gezien!! Supergoed en grappig. Had ik niet verwacht. Enige minpuntje: Bloedirritant dat semi open einde ?

 2. O wat ontzettend gaaf dat Harry Potter concert! Ik had daar nog nooit van gehoord. Toch maar eens naar op zoek want dat lijkt me echt geweldig. Wij zitten momenteel in een Netflix-impasse. (haha) We weten even niet meer wat we moeten gaan kijken. Dark is trouwens een geweldige serie, La Mante ook. Lucifer konden we niet echt inkomen. Ik vind de acteur niet zo erg goed… Terwijl het verhaal wel grappig is.

  1. Het is écht heel leuk! Volgens mij gaan ze de rest van de films ook nog doen, dus zou zeker de website van het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de gaten houden! Dark is me inmiddels vaker getipt, toch eens aan beginnen. En een serie of acteur moet je wel liggen inderdaad, ben ook meer dan eens afgehaakt omdat ik het niet voelde of me vooral irriteerde aan acteurs :’)

 3. Oh dat Harry Potter in Concert lijkt mij ook supergaaf!
  Star Wars wil ik deze week nog zien, maar ik vond Billboards super! Vanaf deze week draait ‘Downsizing hier’, lijkt me erg grappig.
  ‘Manhunt’ ga ik checken! Vond ‘Mindhunter’ ook erg fascinerend.
  Hadden onlangs de Duitse Netflix miniserie ‘Dark’ gekeken. Leuk als je van sci-fi/super natural houdt.

 4. Ja, ik zag Three Billboards…. vorige week ook. Ze hadden het van mij bij twee billboards mogen houden. Eerste 2/3 van de film vond ik nog ok, daarna vond ik het alle kanten op gaan, het miste een lijn. Best een tegenvaller, had er erg goede verhalen over gehoord.

  1. Ah ja, snap wel wat je bedoelt. Vond het einde ook niet het sterkste stuk uit de film. Ging er wel vrij blanco in trouwens: vooral weinig over gelezen en had ook niet verwacht dat ‘ie zo komisch zou zijn.

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen