Januari in beeld

Het eind van de winter is nog niet in zicht, de eerste maand van het jaar zit er wel op! Een persoonlijke terugblik op de afgelopen weken in foto’s. Mijn januari in beeld.

Januari in beeld

Januari is voor veel mensen een non-maand, waarin grijs en grauw de overhand hebben. Ik ben eigenlijk wel blij dat we de feestdagen achter de rug hebben én dat de dagen eindelijk weer wat langer duren. Het is nog lang geen lente – komende week krijgen we gewoon weer vorst (!) – toch kan het aftellen wat mij betreft beginnen.

Maar eerst nog een terugblik op afgelopen maand. Mijn januari in beeld.

1 januari 2018

1 januari 2018: Typische nieuwjaarsdag

1 januari, het lijkt alweer zo lang geleden! Het is elk jaar weer zo’n typische bankhang- en bingewatch dag. Ik deed dus ook dit jaar niet veel anders, in goed gezelschap.

3 januari 2018

3 januari 2018: Naar The Last Jedi in de bioscoop

Het nieuwe jaar maar eens goed beginnen op filmgebied: met een collega ga ik naar Star Wars: The Last Jedi. Benieuwd of ik dit jaar wel de 100 films aan zal tikken; de kop is er in elk geval af.

8 januari 2018

Je eerste werk-maandag van het jaar beginnen met een lege accu. Oeps. Gelukkig kwam er een collega to the rescue met een paar startkabels en kon ik mijn auto direct door tuffen naar de garage voor een nieuwe accu.

11 januari 2018

Ik zag ook eindelijk weer eens een sportschool van binnen. Nog steeds te weinig trouwens. Niet dat ik goede voornemens heb voor dit jaar, toch mag mijn conditie wel wat beter (en het aantal kilo’s minder).

13 januari 2018

13 januari 2018: Nieuwjaarsfeestje

En hoewel het nieuwe jaar al even onderweg was, kan er nooit genoeg feest gevierd worden! Dat betekende swingen op uiteenlopende muziek tijdens een nieuwjaarsfeestje.

17 januari 2018

17 januari 2018: Bioscoop

Zo ga je slechts 2 keer in een heel jaar en zo 2 keer in één maand. Deze keer op het scherm: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Dit komisch drama heeft een sterrencast waar je u tegen zegt – Sam Rockwell is een persoonlijke favoriet, en hoofdrolspeler Frances McDormand, Woody Harrelson en Peter Dinklage maken het ook meer dan de moeite waard. Alleen dat einde..!

20 januari 2018

Al maanden op de planning en eindelijk was het zover: samen met vriendin M. ging ik voor de tweede keer naar een Harry Potter in concert in De Doelen.

20 januari 2018: Eten bij Ayla in Rotterdam

We eten ons suf bij Restaurant Ayla aan het Kruisplein: niet goedkoop, wel erg lekker!

20 januari 2018: Harry Potter in concert, De Doelen

We kunnen nog net een dessert naar binnen lepelen voor we ons naar De Doelen haasten voor Harry Potter and the Prisoner of Azkaban; op groot scherm gedraaid terwijl het Rotterdams Philharmonisch Orkest live de filmmuziek speelde. Daar word ik dus heel gelukkig van!

20-21 januari 2018: Gin-tonics bij Roes in Rotterdam

Na afloop duiken we nog even het Rotterdamse nachtleven in. Nou ja, nachtleven… we houden het bescheiden en drinken nog een drankje of twee bij Roes.

28 januari 2018

28 januari 2018: Verjaardag Tas

Een vriendin viert haar verjaardag, met tafel vol hapjes. Fijne zondagmiddag-besteding!

31 januari 2018

31 januari 2018: nieuw hol voor de katten

Eens in de zoveel tijd koop ik iets nieuws voor mijn katten. Deze keer een vilten hol dat precies in een kastvak past. Het valt in de smaak ♥

Wat zij schreef

Het bloggen staat nog steeds op een wat lager pitje, toch verschenen er 5 nieuwe berichten hier:

Hoe zag jouw januari eruit?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

4 reacties

  1. Mijn januari vloog eigenlijk voorbij nu ik er zo over nadenk. Niet veel bijzonders gebeurd maar toch ook weer wel ofzo. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri wil ik nog écht heel graag zien maar met Scottie is een biscoopbezoekje erg lastig dus wachten tot hij ergens online staat :)

  2. Leuke en gevarieerde maand! Ik heb me vooral in huis verstopt, want winter en ik gaan niet goed samen :-) Grappig jouw movie challenge trouwens, ik houd ook al jaren een filmlijstje bij op m’n mobiel met data erbij. Zal eens gaan tellen hoeveel het er zijn, maar ik kijk er bijna elke avond wel eentje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: