Februari in beeld

Veel koude dagen, vorst én leuke uitstapjes deze maand. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen weken in foto’s. Mijn februari in beeld.

Februari in beeld

Het begint een herhaling te worden van eerdere berichten: wat vloog deze maand voorbij en wat was het vaak koud! Toch ging ik meer dan eens de deur uit voor frisse wandelingen en leuke afspraken. Kijk mee met mijn februari in beeld.

2 februari

2 februari 2018: Fotoshoot voor VROUW Magazine in Amsterdam

De maand begint met iets spannends: ik word geïnterviewd voor VROUW magazine, compleet met visagie en fotoshoot in een studio. Behoorlijk buiten m’n comfort zone maar het is uiteindelijk ontzettend leuk!

2 februari 2018: Selfie na fotoshoot

Het eindresultaat is op 10 maart te bewonderen (ooooh zo spannend!). Met m’n hoofd in de make-up en haren in de krul keek ik ook even glimmend in de front camera van m’n telefoon. Zo’n puik in real life filter op m’n hoofd heb ik toch niet heel vaak op!

6 februari

Ik ben niet echt een ochtendmens te noemen, maar soms kom ik behoorlijk op tijd op kantoor. Zo’n mooie zonsopkomst maakt het tijdig beginnen nog extra waard.

7 februari

Winter laat zich nog behoorlijk gelden deze maand. Dat levert koude wandelingen én dus steeds van dit soort prachtig gekleurde luchten op.

10 februari

10 februari 2018: Feestjes met veeeeeel eten

Wanneer vriendinnen feestjes geven en je vooraf waarschuwen dat je niet hoeft te dineren want ‘er is eten’. Het werd een gezellige avond.

11 februari

Heb jij ook zo vaak met klamme handjes voor de tv gezeten?! 

Na lang aftellen was het deze maand eindelijk tijd voor het leukste sportevenement: de Olympische Winterspelen! Ondanks de onhandige tijden probeerde ik zoveel mogelijk schaatswedstrijden mee te krijgen. En wat deden ‘we’ het goed!

Met hart in de keel kijken naar de gouden races van onder meer Kjeld Nuis! En wat blijft het jammer dat Sven na drie Winterspelen nog steeds die gouden plak op de 10 kilometer niet heeft veroverd.

13 februari

13 februari 2018: Wandelen langs de uiterwaarden

Nog een wandeling, in een fijn winterzonnetje. En een venijnige ijskoude wind, dat dan weer wel.

17 februari

17 februari 2018: Ik kocht mijn eerste orchidee...

Ik kocht mijn allereerste orchidee… binnen drie minuten na thuiskomst brak ik het grootste deel van de stengel af. Uiteraard het deel met de meeste bloemen. Groene handjes heb ik hoor, heus.

21 februari

21 februari 2018: Eten bij Natas

Wanneer vriendinnen voor je koken ♥

22 februari

22 februari 2018: Harry in het zonnetje

Iemand hier in huis heeft echt een heel zwaar leven… (en it’s soooo fluffy!!1!)

24 februari

Twee jaar na onze eerste ontmoeting in Londen heb ik eindelijk weer een lunchdate met Jacintha van Urban Pixxels. We ontmoeten elkaar op Utrecht Centraal en na een eindeloze dwaaltocht door het nieuwe Hoog Catharijne gaan we in het centrum op zoek naar een plek om te lunchen.

24 februari 2018: Lunchen bij Stan & Co in Utrecht

We belanden bij Stan & Co, waar ik me tegoed doe aan een bagel met zalm, voor we een rondje langs de grachten lopen. En de nodige foto’s schieten, want ik heb me voorgenomen toch vaker met m’n nieuwe Nikon op pad te gaan.

En net als twee jaar geleden vliegen de uren weer voorbij. Genoeg om bij te praten en dus gaan we op zoek naar het volgende eettentje.

Het wordt chocolade-amandeltaart en cappuccino bij Rabarber (Zadelstraat 20, 3511 LV Utrecht). Ik ben fan!

24 februari 2018: Harry & Kirra

Wanneer ik weer terug kom uit Utrecht liggen deze twee monsters op me te wachten.

27 februari

27 februari 2018: Vorst dus krabben

De rest van de week (en daarmee maand) stond vooral in het teken van de Siberische kou (wat kunnen we toch weer lekker overdrijven in Nederland hè?) en een paar nare migraine-dagen.

Op naar een nieuwe maand en eindelijk… het voorjaar!

Wat zij schreef

Een korte maand met opnieuw 5 gepubliceerde berichten:

En hoewel ik mezelf nog steeds geen druk wil opleggen en dus niet verplicht wil bloggen, komen er echt meer berichten aan. Over de route van onze roadtrip door Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld, stay tuned!

Hoe zag jouw februari eruit? En nog leuke plannen voor maart?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

7 reacties

  1. Leuke maand had je! Lief altijd, jouw foto’s van je katjes. Hier liggen Twix en Nutz erg graag in de zon, zo schattig! <3 Mijn oud collega is de schoonvader van Kjeld Nuis, jammer dat ik er niet meer werkte. Ik denk dat hij zó trots was! Ik heb 'm gezien op tv trouwens ;-)

  2. Leuk! Vind het altijd zo leuk om te zien dat je er steeds aan denkt om foto’s van alles te nemen. Aan het eind van de maand moet ik altijd door mijn bullet journal bladeren om te zien wat ik nu eigenlijk gedaan heb en heb er sowieso nooit foto’s van.

    Ook in restaurants neem ik me altijd voor om leuke foto’s te maken van het eten, maar als het dan bezorgd wordt heb ik zo’n honger dat ik pas na drie happen realiseer dat ik vergeten ben om een plaatje te schieten…

  3. Ik vind het altijd zo grappig om te zien als iemand in Utrecht is geweest, mijn woonplaats, en wat er dan op de foto is gezet. De foto’s die je zelf hebt gemaakt na de fotoshoot zijn mooi. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van de fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: