Bingewatch alert: 3 Netflix series die ik verslond deze maand

De smakelijkste kookshows op Netflix dit voorjaar

Van haute cuisine tot de grootste misbaksels in de keuken, dit zijn de smakelijkste kookshows op Netflix dit voorjaar!

De smakelijkste kookshows op Netflix dit voorjaar

Hoewel ik meestal een enorme kookkneus ben in de keuken, ben ik dol op kookshows. Ik blijf rustig thuis voor nieuwe afleveringen van Masterchef. En ook op Netflix kan ik tegenwoordig een flinke portie culinaire hoogstandjes bekijken.

Ik schreef het al eerder, maar de vraag “Kijk je nog steeds naar..?” krijg ik geregeld voorgeschoteld door Netflix. De vraag wordt gesteld wanneer je zonder te pauzeren aflevering na aflevering blijft kijken. Hoog tijd om wat van mijn culinaire verslavingen op Netflix met je te delen.

Nailed it

Toen ik de trailer voor Nailed it! zag, wist ik direct: eindelijk een kookshow die perfect aansluit bij mijn bakkersvaardigheden!

In deze reality-serie gaan elke aflevering drie van de slechtste thuisbakkers de strijd met elkaar aan om zo 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze de mooiste eetbare meesterwerken namaken. Bij het zien van de resultaten heb ik meermaals schaterend van het lachen voor de buis gezeten, hilarisch!

www.netflix.com/nailedit

Er is inmiddels ook al een tweede serie in de maak, dus nog meer misbaksel-pret!

The Big Family Cooking Showdown

De Britse kookshow The Big Family Cooking Showdown staat in het teken van kokende familie’s die het in teams van 3 tegen elkaar opnemen in de keuken. Gezinnen die gek zijn op koken, serveren in deze serie hun lekkerste gerechten om kans te maken op de titel van ‘beste thuiskoks van Groot-Brittannië’.

De show wordt gepresenteerd door Zoe Ball, Giorgio Locatelli en Nadiya Hussain, die je misschien nog kent als winnaar van The Great British Bake Off.

Lees ook: Bingewatch alert: 5x Netflix om je eet- en wanderlust aan te wakkeren

Chef’s Table: Pastry

De indrukwekkendste culinaire show op Netflix Chef’s Table komt dit voorjaar met een nieuwe seizoen! En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, want de vier nieuwe afleveringen draaien allemaal om één ding: patisserie, ofwel alles wat met taarten, gebakjes, ijs en andere zoetigheden te maken heeft.

Chef’s Table: Pastry start op 13 april.

Eat dessert first. New Chef’s Table, April 13 only on @netflix.

Een bericht gedeeld door Chef’s Table (@chefstablenetflix) op

Ugly Delicious

Draait het in Chef’s Table: Pastry nog om de mooiste gebakjes, de nieuwe culinaire serie van sterchef David Chang zet het tegenovergestelde centraal. In de 8-delige serie Ugly Delicious gaat Chang samen met vrienden op zoek naar ‘s werelds lekkerste eten en draait alles om smaak en niet om de looks.

Elke aflevering draait om één gerecht, haar oorsprong en hoe dit in verschillende regio’s en landen wordt bereid.

www.netflix.com/uglydelicious

Wat is jouw favoriete kookshow op Netflix?

Featured photo door Denys Prykhodov / Shutterstock, Inc.

1 reactie

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
Netflix kijktips

6x Culinaire Netflix series om te verslinden

Culinaire series op Netflix zijn voor mij een favoriet tijdverdrijf. Lekker vanaf de bank weg dromen bij mooie bestemmingen en genieten van prachtige gerechten die op tafel worden gezet. Deze…