Maart in beeld (+the highlights)

Maart liet zich van haar beste en slechtste kant zien. Het betekende de start van de lente maar intussen hangt mijn winterjas nog steeds aan de kapstok. Een terugblik in foto’s: maart in beeld, plus enkele hoogtepunten!

Maart in beeld

Vrijdag 2 maart

2 maart 2018: Harrie Jekkers in Junushoff

Samen met mijn vader en zusje zag ik Harrie Jekkers en Klein Orkest in het theater. Even terug naar de Haagse roots van mijn vader!

Na afloop gaan we zelfs nog in de fan-modus door te vragen om een foto. Jammer alleen dat degene die de foto zo vriendelijk voor ons maakte mijn zusje naast me gewoon van de foto liet!

Zaterdag 3 maart

Winkelen met een vriendin in Arnhem: ik kocht op de valreep van de winter een nieuwe (rode!) winterjas en ontdekte toffe street art in de winkelstraten.

Woensdag 7 maart

7 maart 2018: Bioscoop Darkest Hour

Mijn bioscoopbezoeken gaan goed dit jaar: met een collega ga ik naar Darkest Hour, waarin Gary Oldman de rol van Winston Churchill vertolkt (en daarmee eindelijk een Oscar won).

Vrijdag 9 maart

Deze kleurige suikerbommen heb ik maar laten liggen.

Voor mijn werk ben ik aanwezig bij de 100e Dies Natalis van de Wageningen Universiteit. Bijzonder om eens mee te maken; zelfs vice-premier Carola Schouten houdt een toespraak.

Zaterdag 10 maart

Wat zij zegt: Interview in VROUW over mijn spinnenfobie

Vijf weken na mijn fotoshoot voor VROUW magazine lag het op 10 maart eindelijk in de winkel. Even wennen om je eigen hoofd zo groot in een magazine te zien staan, toch was ik er heel blij mee!

10 maart: Harry #catspam

No pictures please!

Harry vond er verder het zijne van en vond het maar niks om op de foto te gaan.

Dinsdag 13 maart

13 maart 2018: Kapper

Eindelijk weer eens naar de kapper! Mijn pluizige haarbos moet hoognodig worden bijgewerkt.

Zondag 18 maart

18 maart 2018: Rode winterjas Natas

Voordeel van dit koude weer: ik kan mijn nieuwe winterjas nog even aan!

Donderdag 22 maart

22 maart 2018: Dinner date

Eindelijk weer eens eten bij een vriendin, met de nodige hapjes en wijn. Altijd fijn dit soort avonden. De volgende ochtend soms een tikje lastiger, maar soit.

Zaterdag 24 maart

24 maart 2018: Natasja & Emma

Super leuk: Emma en vriend Kees komen langs voor een gezellige lunch!

Ik leerde Emma jaren geleden kennen via Twitter; inmiddels woont ze samen met haar vriend alweer een paar jaar in Berlijn en was het alweer even geleden dat we elkaar hadden ontmoet.

Dinsdag 27 maart

27 maart 2018: Editors concert in Ziggo

Een half jaar geleden kocht ik tickets voor Editors en vorige week was het eindelijk zover. Na wat last-minute stress – mijn concertmaatje kon door omstandigheden plotseling niet mee – stond ik dinsdagavond te genieten van weer een fijn live concert.

Dat er zo’n beetje het hele concert wel mensen doorheen bleven praten, was dan weer een minpunt. Ik snap nooit goed waarom dat soort mensen niet gewoon in de kroeg gaan staan? Zingt er ook niemand door je gesprek heen…

Vrijdag 30 maart

Ik sloot de maand af met een lang geplande eet-date met vriendinnen! En een onverwachte domper, want nog voor het eind van het etentje voelde ik me zo beroerd dat ik eerder naar huis ging voor een ongeplande date met mijn toiletpot…

Zelfs nu een paar dagen later heb ik nog nauwelijks trek en echt eten doe ik nog steeds niet.

Meest binge-waardige serie(s)+ film(s)

Beter laat dan nooit heeft deze blogger eindelijk RuPaul’s Drag Race ontdekt! Er staan drie seizoenen op Netflix en oeps, ik heb ze inmiddels allemaal al gezien. Drama, emoties en drag queens met betere make-up skills dan ik ooit ga krijgen, ga dat zien!

Uitzieken met RuPaul’s Drag Queen (en een lesje cat-yoga op de achtergrond)

Ook gekeken op Netflix

Drie niet per se bijzondere maar toch prima films om je avond mee te vullen:

  • Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017) – Lichtelijk absurd murder mysterie
  • The Titan (2018) – Waarin Sam Worthington genetisch wordt klaargestoomd voor een leven op een andere planeet
  • Revolt (2017) – Alien-invasie met Lee Pace in de hoofdrol (je weet wel, Thranduil uit LOTR)

Best gelezen blog posts in maart

Maart was een goede maand op bloggebied! Dat wil zeggen: vooral qua bezoekersaantallen. Ik schrijf nog steeds vaak niet meer dan 1 blog post per week, toch werd werd maart met ruim 17 duizend bezoekers de beste maand van 2018 tot nu toe.

Meest gelezen (en geschreven) deze maand:

  1. Waarom jij in 2018 naar Groot-Brittannië wil: 9 hoogtepunten – Met stip op 1: de leukste hoogtepunten in Groot-Brittannië dit jaar en reden te meer zo snel mogelijk een leuke trip te plannen!
  2. The world according to me #60 over Instagram, likes en een niet zo perfecte feed – Mijn relaas over Instagram en imperfecte foto’s deed het ook goed en werd prima gelezen deze maand.
  3. Rondreis door Nieuw-Zeeland: in 3 weken van Auckland naar Christchurch – Niet onverdiend (al zeg ik het zelf) ontbreekt ook niet in deze top 3. Voor iedereen met NZ reisplannen of heimwee!

Op naar een nieuwe maand met een paar leuke afspraken én nieuwe blog posts! Waar zou jij over willen lezen; reisinspiratie of juist persoonlijke updates en wijze levenslessen kuch?

Meeste liefde

En tot slot nog deze (in mijn ogen) niet zo perfecte foto die ik plaatste naar aanleiding van mijn relaas over Instagram en mijn persoonlijke strijd met mijn zelfbeeld. Leverde prompt een berg aan hartjes en lieve reacties op.

En dat voor een portret dat ik een jaar geleden nooit online gezet zou hebben wegens teveel imperfecties! Zo zie je maar weer.

Hoe zag jouw maart eruit? En nog leuke plannen voor april?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen verhalen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: