Juli in beeld

Juli, de maand waarin we met z’n allen massaal weg smolten en klaagden over de hitte in plaats van de kou. Waarin ik buiten de deur at, de zomer omarmde op terrasjes en vervloekte wanneer ik probeerde te slapen. Mijn juli in beeld.

Juli in beeld

Juli was heet, heter, heetst. Zweten zodra je beweegt, woelen zodra je probeert te slapen. Niet ideaal voor iemand die de andere drie seizoenen van het jaar eigenlijk fijner vindt. Tussen het zweten en de hoofdpijn door, viel er toch genoeg te genieten.

1 juli

1 juli 2018: Ontbijt

Zomer en dus eindelijk ontbijten met aardbeien! Ik haal ze eigenlijk nooit in huis en neem me geregeld voor dat vaker te doen. Vooral wanneer ik dit soort ontbijtjes voor mezelf kan  maken.

1 juli 2018

Dit is wel de mood voor deze zondag, zeker na het geslaagde festival waar juni mee werd afgesloten.

4 juli

Ik neem een voorbeeld aan Harry en plof ook op de bank. Samen luieren is wel zo gezellig natuurlijk.

6 juli

6 juli 2018: Nieuwe schoenen #datstaatjegoed

Rood en roze combineert prima… deze roze pumps van Gabor zijn afgeprijsd en ik kan ze niet weerstaan. Geweldige kleur en de pumps zitten prima dankzij een comfortabele binnenzool. Nog meer kleur in m’n garderobe!

9 juli

Yes, ik ben stiekem toch wel fan van rood en roze bij elkaar!

17 juli

17 juli 2018:

Zo warm dat ik echt zwicht en deze kokerrok draag naar kantoor, buik en heupen en alles. Ik probeer immers niet voor niks meer van mijn lijf te houden en me niks aan te trekken van body shamers.

Wel met m’n mintgroene Adidas sneakers eronder, want het moet ook weer niet té fancy worden, deze outfit.

17 juli 2018: Marvel comics

Met dank aan een collega met nieuw leesvoer naar huis! Heel benieuwd, want ik heb weliswaar alle Avenger films gezien, de strips (en dus de originele verhalen) heb ik nog nooit gelezen.

19 juli

19 juli: Lunchen met collega's

Ik vond vooral het kopje geslaagd aan dit voorafje… Geitenkaas-kroketjes en jam, liefde!

Buiten de deur lunchen met collega’s om een change week af te sluiten. Na een week vol vergaderingen en directe acties mag er ook wel even ontspannen worden en dat gaat natuurlijk het best met eten!

19 juli 2018: zomer

Ondanks de hitte liggen de uiteraarden er nog behoorlijk groen bij.

19 juli: Terrasavond

En nog meer buiten de deur eten: na de avondwandeling volgt een spontane terrasdate.

Ik probeer voor het eerst in jaren weer eens mosselen… en meteen voor het laatst, want ’s nachts word ik ziek en een weekend vol migraine en misselijkheid volgt. Dat is inmiddels de tweede keer (uit drie keer dat ik ooit mosselen heb gegeten) dus ik sla voortaan over. Ugh.

21 juli

21 juli: Intratuin

Op zaterdag sleep ik mezelf wel de deur uit voor een bezoekje aan Intratuin. Nooit te warm voor een tuincentrum en tosti’s, toch?

21 juli 2018: Balkon

Blij met m’n nieuwe balkonversiering! 🌺

23 juli

23 juli: Vreemde kat bij mijn auto

Wanneer je naar huis wil en een vreemde kat bij je auto aantreft. Ik vrees dat deze schaduw maar weinig echte verkoeling gaf. Mijn zwarte auto ook niet…

25 juli

25 juli: Kirra #catspam

Weer een liggende kat: Kirra ligt graag op mijn schoenen. Zou het aan de kleur liggen?

26 juli

26 juli: Eindelijk even regen

Regen! Heel even dan, want langer dan 10 minuten regent het niet en de temperatuur daalt er al helemaal niet van. Helaas.

27 juli

27 juli: lunchen bij Bisou

Spontaan lunchen bij Bisou op m’n vrije dag. Het broodje zalm is een persoonlijke favoriet.

27 juli: Taste en Markt

Als Bisou om 18 uur dicht gaat, schuiven we een paar terrassen verder en zwicht ik toch voor een ander soort versnapering. Cheers!

27 juli: Bijna 32 graden in huis

Proberen te slapen terwijl het bijna 32 graden in huis is. Is het al herfst?

Juli in cijfers

Geen records in maandcijfers, wel een hoogtepunt met een blog post die door het (auto)dak schoot qua bezoekers!

  1. Met de auto op vakantie: 3 bestemmingen op rijafstand – Met stip op 1 nadat mijn inspiratiepost voor een autovakantie op 1 dag ruim 2500 page views kreeg!
  2. 7 zonnige tussenstops langs de Autoroute du Soleil – Voor iedereen die deze zomer over Frankrijk’s bekendste autoroute rijdt.
  3. Sprookjes, cultuur en geschiedenis: bezoek jij het Duitse Kassel deze zomer? – Een culturele stedentrip naar onze Oosterburen sluit deze top 3.

In totaal schreef ik 6 blog posts. Ook gingen er deze maand 4 seizoenen Project Runway op Netflix doorheen, 3 slapeloze nachten en net zoveel perenijsjes, 2 ‘wat-voor-film-heb-ik-net-gekeken’ momenten en 1 (hm, 1 maar?) Italiaans ijsje om mee af te koelen.

En deze maand? Augustus brengt waarschijnlijk een nieuwe hittegolf (huilen) én een reis naar Fins Lapland!

Hoe zag jouw juli eruit? En nog leuke plannen voor komende maand?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: