Februari in beeld | 2019

Februari in beeld | 2019

Een voorproefje van de lente, zonnige wandelingen en nieuwe dingen: deze maand vloog voorbij en ik vond ‘m leuk! Een persoonlijke terugblik op de afgelopen weken in foto’s. Mijn februari in beeld.

Maandoverzicht: Februari

Van koude nachten tot zonnige middagen op het terras en luxe etentjes tot zweten in de sportschool: de afgelopen vier weken waren in een mum voorbij en zou ik zo weer overdoen! Mijn februari in foto’s; kijk je mee?

Mijn februari in beeld

Februari in beeld: etentje in Houten

Mijn maand begint met een etentje met vrienden in Houten. We zijn inmiddels bijna 15 jaar bevriend nadat we ooit als uitzendkrachten bij hetzelfde bedrijf kwamen te werken. Nu proberen we minstens eens per jaar met z’n zessen af te spreken, gezelligheid gegarandeerd!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Na jaren zoeken scoorde ik deze fantastische rode laarzen in de uitverkoop! Niet heel geschikt voor lange wandelingen, maar who cares? Sommige schoenen zijn gewoon niet per se gemaakt om in te lopen *kuch*

12 februari 2019: Zo fijn dat het nog licht is om 18 uur!

Ik ben zo blij dat het eindelijk weer eerder licht wordt en vooral langer licht blijft! Dat levert ook meteen van zulke prachtige luchten op tijdens een avondwandeling, heerlijk!

Natasja / Watzijzegt.com

Wanneer een vriendin vraagt of ik model wil staan in het bos, stap ik weer eens uit m’n comfortzone. Model staan blijft toch een van die ongemakkelijke dingen waar ik nooit direct enthousiast van ga worden.

The world according to Natasja / Watzijzegt.com

Maar hey, het zou lekker weer worden, ik zou er iemand mee blij maken en do one thing every day that scares you, nietwaar? En dus sta ik op een zonnige zondagochtend in m’n mooiste jurk tussen de dennenboompjes en scherpe struiken te doen of ik er altijd zo bij loop in het bos.

Nu alleen nog fatsoenlijk leren knipogen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Slowly becoming a #crazyplantlady!

Ik heb echt allesbehalve groene vingers. Deze Zamioculcas (ja, dat moest ik opzoeken) schijnt echter wel tegen een stootje – of een scheut water meer of minder – te kunnen! Net als mijn cactus en mijn eerste luchtplantje, dus dat moet toch goed komen met mijn urban jungle zou je denken.

Februari in beeld: lekker luieren #catspam

Wanneer je katten de kunst van het luieren nog beter beheersen dan jijzelf. Soms ben ik jaloers.

Februari in beeld: terras op zondag

Er worden duidelijk weer-records verbroken deze maand (zou Punxsutawney Phil dit jaar dan inderdaad gelijk hebben met zijn voorspelling van een vroege lente?): eind februari en het is gewoon heerlijk in de zon op een terras! Dat vraagt natuurlijk ook om wijn en snacks; kom maar door met die lente hoor!

Voor het eerst kickboksen

En omdat ik toch echt vaker nieuwe dingen wil doen en het inmiddels alweer te lang geleden was dat ik een sportschool van binnen zag, liet ik me overhalen door een vriendin. Voor een lesje kickboksen wel te verstaan. Trillende handjes en nu al vier dagen spierpijn, au. Ondanks de spierpijn had ik nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar: dat was dus super tof! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder zo enthousiast geweest over een sport, überhaupt over sporten.

De tweede les heb ik inmiddels ook al achter de rug en binnenkort ga ik kijken voor een paar eigen bokshandschoenen. Ik heb een nieuwe hobby geloof ik. Wanneer mag ik weer?!

Wat zij schreef

Nog even teruglezen wat ik in februari schreef?

Wat was jouw hoogtepunt van februari?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

Dit wil je wellicht ook lezen
September 2019 in beeld

September in beeld: nazomeren en nieuwe stappen

Terwijl de regen buiten tegen het raam tikt, kijk ik nog een keer terug op een veelal zonnig september. Een maand vol gezelligheid, met (te)veel eten en nieuwe ontwikkelingen. Een…