Maart in beeld | 2019

Maart in beeld | 2019

Maart roert zijn staart… een gezegde dat normaal op het weer slaat maar deze keer vooral privé flink toesloeg. Maart begon namelijk prima, maar eindigde in mineur door een onverwacht verlies. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen weken in foto’s, mijn maart in beeld.

Maart in beeld | 2019

Maart. De maand begon zo prima, net als eigenlijk dit hele jaar, waarin ik eindelijk weer alles lekker op de rit begon te krijgen. Maar zo prima als de maand begon, zo hartverscheurend liep ‘ie af… want halverwege maart moest ik volkomen onverwacht ineens afscheid nemen van een van mijn katten.

2 maart

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ready to rumble! 🥊⁣ ⁣⠀ ——————-⠀ Ik was zo enthousiast na mijn eerste kennismaking met #kickboksen dat ik linea recta een winkel indook en een eigen paar bokshandschoenen kocht (okay, en omdat die in de sportschool echt té ranzig zijn 🤢) Helaas was ik vorige week ziek en kan ik ze vanavond pas voor het eerst uitproberen. Op naar een uurtje rennen, rammen én vier dagen spierpijn 💪🏼😅⠀ ∙⁣⠀ ∙⁣⠀ ∙⁣⠀ ∙⁣⠀ ∙⁣⠀ #kickboxinggirl #wannabefitgirl #readytorumble #boxinggirl #rumbleboxing #girlswhobox #darlingdaily #momentsofmine #chasinglight #everysquarestory #everydaymadewell #finditliveit #makemoments #thehappynow #theeverygirl #inspiremyinstagram #myunicornlife #thatsdarling #sheisnotlost #discoverunder5k #watzijzegtcom

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

3 maart

3 maart: knuffelen met neefje Mart

Mijn zwager was jarig en dat was natuurlijk de ideale gelegenheid om weer eens te knuffelen met mijn neefje! Vond ‘ie zelf overigens een stuk minder spannend.

9 maart

9 maart 2019: Harry en Kirra

Wat ik toen nog niet wist en nu wel: de laatste foto van mijn twee zwarte monsters samen, die hier heerlijk liggen te chillen op bed.

11 + 14 maart

Er werd weer veel gevierd deze maand, en dat doe ik meestal met eten.

Maart in beeld 2019: Er werd weer veel gevierd deze maand, en dat doe ik meestal met eten. 

Een feestelijke lunch als afscheid voor een collega die met verlof ging. Later die week praat ik weer eens bij met een vriendin. Daarbij mogen de snacks (en wijntjes) natuurlijk niet ontbreken.

18 maart

18 maart 2019: Avondwandelingen in de zon

Na een rotdag besloot ik niet op de bank te ploffen en juist de deur uit te gaan voor een wandeling. Dankzij de steeds weer langer wordende dagen leverde dat nog een zonnige wandeling op ook.

21 maart

21 maart 2019: RIP Harry

En terwijl mijn week al niet lekker begon, verliep de rest van de week nog rampzaliger. Want na een heel kort ziekbed, moest ik acuut afscheid nemen van mijn zo geliefde Harry.

Een bloedpropje in een slagader in zijn achterlijf zorgde voor zoveel pijn dat ik weinig anders kon beslissen dan hem te laten inslapen.

Onvermijdelijk en onverwacht… er zijn dan ook flink wat tranen gevallen de rest van de maand.

22 maart

22 maart: Extra veel knuffelen met Kirra de komende tijd

De dagen na zijn overlijden zijn zowel zijn zusje Kirra als ik nog behoorlijk in shock en verdwaasd dat er ineens nog maar één kat in huis rond loopt. Kirra zoekt meer aandacht en ik kan die eigenlijk ook wel goed gebruiken.

28 maart

28 maart 2019: Ik kocht deze prachtige ketting bij Copper Gorgeous

Vorig jaar in Amersfoort werd ik verliefd op een prachtige koperen ring met sneeuwvlok obsidiaan. Sindsdien volg ik Suzan Silvius, het creatieve brein achter Copper Gorgeous, op Instagram.

Toen ze een foto van deze ketting plaatste, werd ik weer acuut verliefd. Een paar berichtjes later was de deal beklonken en ben ik trotse eigenaar van twee prachtige sieraden!

28 maart 2019: Eindelijk weer eens sushi eten

‘s Avonds ga ik een gezellig avondje uit eten met mijn ouders en eindelijk weer eens sushi eten.

29 maart

En bijna niet te geloven maar het blijkt dus echt mogelijk om een avocadoplantje te kweken! Dat het nog een jaar of zes schijnt te duren voor er ooit vruchten aan komen, negeer ik nog maar even.

Wat zij schreef

Ik schreef maar weinig afgelopen maand, mijn hoofd stond er helemaal niet naar. Er verschenen dan ook slechts drie nieuwe artikelen:

Wat was jouw hoogtepunt (of dieptepunt) van maart?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

Dit wil je wellicht ook lezen
Oktober 2020 in beeld

Oktober in beeld: Happy herfst

En toen was ook oktober voorbij en zijn er nog maar twee maanden van dit jaar over! Niet dat iemand dat erg zal vinden, want 2020 blijkt niet echt het…
Mei in beeld | 2019

Mei in beeld | 2019

Mei was een maand waarin geluk en verdriet dicht bij elkaar lagen en ik het leven vierde en herdacht. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s, mijn mei…