April in beeld | 2019

April in beeld | 2019

April vloog voorbij. Een maand vol contrasten, met zon en sneeuw, feestelijke uitstapjes en luie dagen op de bank. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s, mijn april in beeld.

April in beeld

Het blijft cliché en toch voelt het alsof ook deze maand weer voorbij vloog. Na mijn roerige maart waarin ik letterlijk een kater verloor en een figuurlijke kater overhield, stond april vooral in het teken van vieren, genieten én af en toe ongegeneerd op de bank in slaap vallen. En eten, veel eten, want is dat ooit anders?

Maandag 1 april

1 april 2019: buiten high tea-en met collega's

Er valt iets te vieren op kantoor en er is een high tea georganiseerd waarvoor diverse collega’s iets meenemen. En het is eindelijk weer lekker genoeg om buiten te kunnen zitten. Prima begin van de maand zo.

Dinsdag 9 april

9 april 2019: Geheugen aan het werk zetten met memory

Mijn geheugen is niet meer wat het is geweest en dus word ik twee keer grandioos ingemaakt met memory. Au.

Woensdag 10 april

10 april 2019: Eindelijk lente

Dingen waar ik blij van word: vanaf mijn bank naar een zonnig lentetafereeltje kunnen kijken dankzij de zon en de boom voor mijn raam die van de een op de andere dag vol in bloei leek te staan.

‘s Avonds pak ik een les kickboksen mee. Ik bak er nog steeds weinig van (al is mijn high kick verrassend genoeg behoorlijk okay!) en ga ook nog steeds niet vaak genoeg. Toch vind ik de lessen echt fantastisch, tot verbazing van vrienden en familie, die mijn kleinzerigheid maar al te goed kennen.

Zaterdag 13 april

13 april 2019: Lunchen met vriendinnen bij Caspar in Arnhem

Al een half jaar op de planning: het nachtje weg met vriendinnen! We zijn beland in Arnhem, een persoonlijke favoriet. We beginnen met een heerlijke lunch bij CASPAR (Elly Lamakerplantsoen 2, Arnhem).

13 april 2019: Half april en het sneeuwt gewoon #selfie

Vervolgens gaan we op speurtocht door Klarendal. Hartstikke leuk, behalve dat het kwik ineens flink is gedaald en het zelfs even sneeuwt?! Lekker hoor, buiten spelen half april.

13 april 2019: Borrelen bij Taphuis in Arnhem

Gelukkig kunnen we later op de middag weer opwarmen met een borrel en goed gevulde borrelplank bij ‘t Taphuys (Jansplein 56, Arnhem).

13 april 2019: Burgers en cocktails in Arnhem

Om de avond af te sluiten met burgers bij Iveau (Kleine Oord 78, Arnhem) en een cocktail op de Korenmarkt. Het gebeurt niet vaak meer dat we ergens een nachtje weg zijn met z’n allen dus als het gebeurt, is het geheid gezellig!

Zaterdag 20 april

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The sun made me do it 😎🥂 #summeriscoming #jajohmehoof

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Tja, en dan ga je even naar de stad voor wat boodschappen, is het heerlijk weer, tref je spontaan een paar vrienden op een terras en zit je ineens lekker aan de wijn. Hallo lente!

20 april 2019: Jaarlijkse boekenmarkt

Waarvoor ik eigenlijk naar de stad ging: de jaarlijkse boekenmarkt! Ik lees echt te weinig de laatste tijd, toch blijft het leuk hier rond te kijken.

20 april 2019: De score van vandaag: drie Franka strips!

En blij dat ik dat deed, want ik scoor zomaar een paar Franka’s voor mijn collectie! Ik kocht ooit een paar Franka strips in mijn tienertijd en sindsdien is deze avontuurlijke dame blijkbaar ontzettend populair geworden. De nerd in mij werd hier echt heel blij van.

20 april 2019: Met 26 graden op een terras

De middag eindigt op weer een ander terrasje, waar ik in 26 graden ongeveer weg smelt. Wat een contrast met het vorige weekend, toen ik nog in winterjas en natte sneeuw door Arnhem liep!

Zondag 21 april

 

Met Pasen is het vaste prik om te brunchen met familie. Dit keer vierde we meteen de verjaardag van mijn vader die hetzelfde weekend jarig was. Hapjes, eitjes tikken en knuffelen met mijn neefje. Fijne dagen!

Maandag 22 april

22 april 2019: 15 minute meal van Jamie Oliver

Op Tweede Paasdag laat ik me inspireren door Jamie Oliver en maak ik een van zijn 15 minute meals. Waar ik uiteraard minstens 40 minuten voor nodig heb voor het op tafel staat. Ben ik vast niet de enige in, toch?!

Woensdag 24 april

Sinds Harry vorige maand plotseling overleed, zoekt zijn zusje Kirra ineens nog meer aandacht dan normaal. Niet gek denk ik, nu ze ineens de enige kat in huis is en daardoor ook een stuk vaker alleen zit… En eerlijk is eerlijk, ik heb afgelopen maand meer dan eens nog flink gehuild om het verlies van Harry. Zes jaar samenwonen met een enorme, gezellige kater is niet zo snel vergeten en de dynamiek in huis voelt toch anders. Al doet Kirra enorm haar best om haar voorheen zo aanwezige broer te vervangen door een stuk meer van zich te laten horen dan ze vroeger deed ♥

24 april 2019: Lunchen bij Jennifer

Ik tuf zo’n 100 kilometer richting de Randstad om gezellig te gaan lunchen bij Jennifer, die ik inmiddels alweer een paar jaar online volg. Het is bijna exact een jaar geleden dat we elkaar zagen in Utrecht en dus super leuk weer eens bij te praten!

Maandag 29 april

29 april 2019: Eindelijk weer vaker aan het bloggen

Eenmaal thuis kruip ik weer achter de laptop. Ik heb eindelijk weer een blog-flow te pakken dus daar moet ik gebruik van maken! Zo zette ik weer eens wat nieuwe schrijftips online.

Nog dingen waar jij de komende tijd over zou willen lezen? Reisinspiratie, persoonlijke belevenissen of juist lifestyle gerelateerde posts over werk en psyche? Laat het me weten!

Omdat ik inmiddels al een half jaar chronisch aan het snotteren ben, word ik onderworpen aan een allergietest. Waar 12 minuscule gaatjes in m’n arm later natuurlijk – gelukkig – niets uitkomt, op een hele lichte reactie op gras, bomen, huisstofmijt en katten (tja…) na.

Geen verklaring voor mijn gesnotter dus ik blijf maar investeren in zakdoeken de komende tijd.

Wat zij schreef

Afgelopen maand verschenen er eindelijk weer wat meer artikelen online.

Veel inspiratie voor je volgende stedentrip dus! Ga jij nog weg binnenkort?

Wat was jouw hoogtepunt van april?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

4 reacties
 1. Hahaha, dat bord pasta op de grond. Kan me er helemaal een voorstelling van maken :-D Fijn dat je zo’n leuke maand achter de rug hebt. En helemaal niet gek dat je regelmatig nog zo verdrietig bent over het gemis van Harry. Niet niks om ineens een van je kindjes te verliezen. Fijne mei-maand!

  1. Heb er vervolgens ook zó hard om staan lachen 🙈 Nog niet helemaal over mijn fobie heen blijkbaar.

   En thanks, zal nog wel een tijdje duren vrees ik ook :( Gelukkig wel veel mooie herinneringen om aan terug te denken, hoe pijnlijk ook… 🖤

 2. Aah, dat bord pasta op de grond. Ik moest er stiekem wel om lachen. Hopelijk kon jij dat na het opruimen ook weer. Ik ga binnenkort naar Berlijn en heb er heel veel zin in. (Al heb ik eigenlijk al een maand vrij, want: baan opgezegd en nu werkloos, haha. Eindelijk een keer uitgerust op vakantie vertrekken.)

  1. Heb erna ook minstens 10 minuten hysterisch staan lachen om de hele situatie :’) Heeft me ook een jaar van m’n leven gekost door de schrik vrees ik maar was een mooie slapstick!

   En wauw, al nieuwe baan-plannen? Je bent net naar België verhuisd toch? Goeie reis alvast!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen