Natasja (door LauraVL // Perfect Portret)

Over zichzelf

Ik eet, schrijf, reis en leef, in willekeurige volgorde. Die combinatie is tevens wat ik hier doe op Wat zij zegt. Ik schrijf over reizen, eten en leven, en alles wat daarbij komt kijken.

In 2005 studeerde ik af als redacteur aan het Instituut voor Media en Informatie Management (HvA). Tegenwoordig werk ik als communicatiespecialist bij een internationaal bedrijf en hou ik me dagelijks bezig met online communicatie en social media.

Als ik niet werk, maak ik graag reisplannen, drink ik cappuccino’s of wijntjes met vriendinnen, lees een boek of binge-watch series en films. Om daar later weer over te bloggen natuurlijk.

Over Wat zij zegt

In 2010 begon ik mijn eerste blog, aan de vooravond van mijn eerste lange soloreis langs de Australische oostkust. Wat zij zegt ontstond twee jaar later, toen ik een plek zocht om mijn liefde voor schrijven, reizen en eten ergens kwijt te kunnen. Dit blog is het resultaat.

Wat je hier kunt vinden? De leukste reisverhalen en reistips uit eigen hand, tips voor fijne hotels, de lekkerste restaurant-tips en persoonlijke verhalen van een veertiger.

Natasja (door LauraVL / Perfect Portret)

Foto’s door Laura Vlaanderen (Perfect Portret)

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor online. Schrijft graag over allerhande zaken, van reizen, vakanties en stedentrips (binnen Europa in het bijzonder) tot adresjes om ergens te eten, de leukste lifestyle tips en de (on)zin van het dagelijkse leven.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn blog? Of wil je om een andere reden contact? Stuur me een mailtje via natasja[at]watzijzegt.com en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

Samenwerken

Wil je adverteren of een samenwerking aangaan met Wat zij zegt? Dat kan, zeker wanneer er een klik is tussen mijn blog en een product of dienst? Schroom niet om mij dat te laten weten, al ben je voor linkruil en affiliate voorstellen hier niet aan het juiste adres. Deze berichten negeer ik dan ook. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Wat zij schrijft

Lees hier de laatste artikelen die ik schreef: