Wat zij zegt

Samenwerken met Wat zij zegt

Al sinds 2012 verschijnen op Wat zij zegt meerdere artikelen per week, van reistips en de mooiste reisbestemmingen tot persoonlijke verhalen van een enthousiaste millennial.

Doelgroep en bezoekers

Maandelijks bezoeken 20-25 duizend bezoekers dit blog. Bezoekers komen voornamelijk uit Nederland (>60%) en België (>35%). Reizen, hotels & accommodaties en Europese bestemmingen vormen de belangrijkste interessegebieden. Dertigers en veertigers op zoek naar een leuke stedentrip-bestemming, die inmiddels net iets meer budget over hebben voor hun reis en verblijf. TV & filmfans en fervente hobbykoks vinden ook hun weg naar Wat zij zegt.

Samenwerking

Voor meer informatie of een recente mediakit kun je altijd contact met me opnemen.

Heb je een leuk idee of zakelijk voorstel voor samenwerking? Schroom niet om mij dat te laten weten, al ben je voor linkruil, linkbuilding en affiliate voorstellen hier niet aan het juiste adres. Vertel er ook meteen even bij waar het om gaat, wel zo duidelijk.

Zo’n samenwerking kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Redactioneel artikel over uw bedrijf in de reis- of lifestyle wereld
  • Review over originele producten die bij deze blog passen
  • Een persoonlijke review van uw restaurant of hotel

Naast eerdergenoemde redactionele artikelen ben ik (onder voorbehoud) beschikbaar voor bloggers- of persreizen. Mediareizen die ik eerder maakte:

Disclaimer
Als blogger behoud ik mij het recht voor om mijn eerlijke, eigen mening over producten en diensten te geven. Meer hierover in mijn disclaimer.

Belangrijk om te weten: Artikelen die uit een samenwerking voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt (d.m.v. een regel als: deze post is geschreven in samenwerking met…). Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk; voor het waarom verwijs ik je graag naar de Reclamecode Social Media (RSM).
  • Ik plaats geen gratis gastblogs of gratis linkjes op verzoek
  • Ik doe niet aan linkruil en/of bloguitwisseling
  • Betaalde samenwerkingen worden standaard met nofollow links geplaatst.
Aanbiedingen voor ‘gratis gastblogs’, linkruil, samenwerkingen met dofollow links en/of bloguitwisseling zijn dus niet gewenst. Deze verzoeken negeer ik dan ook.

If you’re planning to contact me regarding free guest blogs, or link building requests: I am not interested and will not respond to your request.