Street art in Shoreditch | London

De hipste hotspots + restaurants in Shoreditch (Londen)

Ga jij binnenkort op stedentrip naar Londen? In Londen’s populaire wijk Shoreditch is het onmogelijk niet lekker te eten. Dit zijn de leukste hotspots en restaurants in Shoreditch!

De lekkerste restaurants in Shoreditch

Reizen en eten gaan wat mij betreft hand in hand. Eten moet je sowieso en elke stad biedt nieuwe restaurants en smaken. In een wereldstad als Londen is het haast onmogelijk om niks naar je gading te vinden op eet-gebied. Tijdens elk bezoek ontdek ik dan ook weer nieuwe restaurants en hotspots voor de leukste avondjes uit.

Hotspots in Shoreditch (Londen)

Van vleeseters tot vegans, van burger-fans tot luxe avondjes uit: dit zijn mijn persoonlijke aanraders voor de leukste hotspots in Shoreditch.

Beach Blanket Babylon

Zin in hamburgers, steaks & cocktails of een avondje dansen? Bij Beach Blanket Babylon zit je goed. Niet direct de perfecte spot voor een goed gesprek tijdens het tafelen, wel garant voor Britse seizoensgerechten en een avondje tussen de local hipsters uit Oost-Londen.

19-23 Bethnal Green Rd. (Shoreditch) London
(44) 020-7749-3540, www.beachblanket.co.uk/shoreditch

Barrio Shoreditch

Bij Barrio vind je Latijns-Amerikaanse invloeden en ben je op de juiste plek voor een exotische cocktail en een dansje. Daarnaast eet je hier heerlijke nachos, churros en andere kleine hapjes bij de borrel. Ook hier staat de muziek lekker luid, vooral leuk voor borrelen en snacks.

141-143 Shoreditch High Street, London E1 6JE | Ook te vinden in Soho, Angel en Brixton

Eten bij Barrio Shoreditch in LondenVrijdagavond bij Barrio Shoreditch in Londen

Ze schenken hier ook per pitcher…

Bill’s Shoreditch Restaurant

Gezellig en met de beste zeebaars die ik in tijden heb gegeten op het menu: bij Bill’s Restaurant in Shoreditch zit je goed voor elke maaltijd van de dag.

Ze serveren ontbijt, lunch en – zoals ik inmiddels zelf heb ervaren – een smakelijk diner. Er staan zowel vegetarische als vis- en vleesgerechten op het menu, dus er staat ongetwijfeld iets naar je smaak op de kaart.

Voor twee hoofd- en nagerechten en een fles wijn waren we in totaal zo’n £75,- kwijt.

1 Hoxton Square, Londen N1 6NU

Gourmet Burger Kitchen

Zin in een ordinaire burger? In Old Spitalfields Market vind je Gourmet Burger Kitchen. Je bestelt je burger aan de bar en binnen een kwartier staat ‘ie voor je neus.

5 Horner Square, London, E1 6EW

Burgers eten op Shoreditch Market in Shoreditch London

Burgers eten op Shoreditch Market in Shoreditch (Foto door CharliePhoto, via Shutterstock)

The Oliver Conquest

Wie zin heeft in een pint of beter nog, gin-tonic moet echt naar The Oliver Conquest. Deze pub heeft zich gespecialiseerd in gin, veel gin! Meer dan 300 (!) soorten gin staan achter de bar de wachten tot ze in een ultieme mix worden geserveerd. Proost!

Maandag t/m zaterdag geopend.

The Oliver Conquest, 70 Leman Street, London E1 8EU

Weekend Guide To Shoreditch: The Oliver Conquest is a pub and gin house in London's Shoreditch

Met meer dan 300 soorten gin op de kaart kun je hier je lol wel op

Lees ook: Dit wil je zien en doen in Shoreditch: A Weekend Guide To Shoreditch Londen

Wat is jouw favoriete hotspot in Shoreditch London?

Dit wil je wellicht ook lezen
Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven

Overstappen op Heathrow? 3 tips

Te laat komen voor je vliegtuig staat hoog genoteerd in de Top 10 van Onhandige Acties. Toch overkomt het menigeen op het vliegveld van Heathrow in Londen. Je gaat binnenkort…