Glamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravan

Glamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravan

Zin in bijzonder overnachten in Amsterdam, inclusief avondje uit, zonder kou te lijden tijdens de aankomende koude maanden? Op deze indoor camping kun je overnachten in vintage caravans en nu ook dineren voor de deur.

Glamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravan

Glamping is kamperen met comfort: niet overnachten in een tochtig tentje en ‘s nachts met je wc-rol onder de arm naar een donker toilet maar heerlijk slapen in een ruime lodge, safaritent of caravan met ruimte en je eigen badkamer. Hiervoor kun je op steeds meer plekken terecht.

Zo ook in Amsterdam-Oost, waar indoor camping Outside Inn sinds deze zomer een nieuw kampeerconcept lanceerde. Hier kun je bijzonder overnachten in gerenoveerde vintage caravans, kleurrijke strandhuisjes of een Pipo de Clown wagen, overdekt gestald in een oude fabriekshal. Sinds kort kun je hier naast overnachten – inclusief ontbijtservice – nu ook dineren.

Dineren en slapen op de Outside Inn indoor camping in Amsterdam

Glamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravanGlamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravan

Een arrangement met ontbijt, diner en overnachting kost €89,50 per persoon. Lees meer op www.outsideinn.nl

quote‘Ons idee was dat toeristen na het ontbijt de hele dag eropuit zouden gaan en ’s avonds ergens in een Amsterdams restaurant zouden eten. Het ontbreken van de mogelijkheid om hier te dineren, is uiteraard geen leuk vooruitzicht voor koppels, families en groepen die er even uit willen. Dus is besloten om behalve het ontbijt nu ook een avondmaal te serveren. Gasten kunnen kiezen uit een 3-gangen vlees, vis of vegetarisch menu dat geleverd wordt door een cateringbedrijf. ‘Niet hoeven af te wassen, ook dat is glamping.’’

Coronamaatregelen

Outside Inn voldoet aan alle hygiënevoorwaarden in deze Corona-tijd. Bij het diner houd je gegarandeerd voldoende afstand van anderen, want de indoor camping is maar liefst 1000 m² groot. Men dineert voor de caravan of strandhuisje. Er kan ook gekozen worden voor een aparte tafel op het groene gras midden in de ruimte.

Glamping in Amsterdam: dineren voor je vintage caravan

Dineren op afstand

Over Outside Inn

Bij Outside Inn kampeer je letterlijk onder een dak. Beheerder Megens heeft eigenhandig het interieur van alle caravans gesloopt en opnieuw ingericht met een comfortabel bed, kastje en een zitje. Momenteel renoveert hij een oude Renault bestelbus, waarin vroeger baquettes en croissants naar Franse campings vervoerd werden.

Gasten kunnen ook kiezen voor slapen in een strandhuisje met zand voor de deur of een pipowagen. In de kelderruimte bevinden zich luxe douches, wastafels en toiletten. Ook uniek voor Amsterdam is dat je voor de deur gratis kunt parkeren: op werkdagen van 18:00 tot 9:00 en in het weekend zelfs helemaal gratis. Metrostation Van der Madeweg ligt op 350 meter afstand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Outside Inn (@outsideinn__indoorcamping) op

Je vindt Indoor camping Outside Inn, Ellermanstraat 31, 1114 AK Amsterdam (www.outsideinn.nl).

Heb jij al eens overnacht op een indoor camping?

Volg mijn blog op Bloglovin’ en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen

Dit wil je wellicht ook lezen
Mooi Veluwe: genieten van comfort, wellness en natuur

Wandelen in het Speulderbos en Sprielderbos [Veluwe]

Wandelen in het Speulderbos en Sprielderbos is een aanrader voor natuurliefhebbers, wandelaars en fotografen. Eeuwenoude ‘dansende’ bomen en bijzondere flora en fauna. Ga jij binnenkort wandelen in het Speulderbos op…