Hotels in Nijmegen voor nachtje weg

Hotels in Nijmegen voor nachtje weg: van romantische hotels tot boetiekhotels

Ben je op zoek naar een leuk hotel in Nijmegen voor een nachtje weg? Ik tip de leukste romantische boetiekhotels in Nijmegen.

Hotels in Nijmegen voor nachtje weg

Nijmegen is een heerlijke stad voor een dagje uit of nachtje weg. De historische binnenstad ademt sfeer en er is meer dan genoeg te zien, doen en proeven in Nijmegen. Wil jij er binnenkort eens langer doorbrengen en een nachtje of zelfs weekendje weg? Ik heb de beste hotels in Nijmegen voor je op een rijtje gezet.

Blue Inspired by Manna

Hotel Blue is gevestigd in 4 verschillende panden in het centrum van Nijmegen. Het hotel heeft in totaal 30 kleine en standaardkamers voor twee personen, verdeeld over twee verdiepingen. Ook is er een longstay appartement waar je langer kunt verblijven.

De hotelkamers zijn slim ingericht voor weekendgasten en professionals: strak, smart & cool. Op de begane grond vind je Juliette Salon de Thé & Lounge, waar je geniet van high tea. Voor lunch en diner kun je terecht bij Restaurant Juliette’s Cosina en voor een cocktail in Juliette’s Blue Bar.

Oranjesingel 14, 6511 NT Nijmegen

Hotel Blue in Nijmegen (foto via visitnijmegen.com)

Hotel Blue in Nijmegen (foto via visitnijmegen.com)

MANNA Nijmegen

Hotel MANNA is een boutique hotel in in het centrum van Nijmegen, aan de Oranjesingel 2C. Ook dit hotel is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een eigentijdse en stijlvolle inrichting. Gasten boeken hier geen kamers maar moderne suites, die van alle gemakken voorzien zijn.

Bij MANNA Kitchen krijg je wereldse gerechten met internationaal karakter geserveerd, uiteraard bereid met verse en lokale ingrediënten. Het restaurant heeft een levendige sfeer en biedt zowel ontbijt, lunch als diner aan. Voor een drankje ga je naar MANNA Bar.

Bekijk hier beschikbaarheid en tarieven* >>

Hotel Manna is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Nijmegen (via Booking.com)Hotel Manna is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Nijmegen (via Booking.com)

Hotel Manna is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Nijmegen (foto’s via Booking.com)

Nimma (Hotel en restaurant Nijmegen)

Hotel en restaurant Nimma ligt aan de Weurtseweg, net buiten het centrum van Nijmegen.  Toch vind je er op loopafstand leuke lunchadresjes, hippe koffiezaken en goede restaurants.

Het hotel zelf is gevestigd in een voormalig kantoor van Nuon en heeft daardoor een industriële uitstraling. Na een verbouwing is het nu een hip ‘home away from home’ met 27 hotelkamers, van cozy tot vrienden- en familiekamers. Het geeft allesbehalve een kantoorgevoel, dankzij de vele planten en gezellige aankleding.

Gasten beoordelen Hotel Nimma positief vanwege de unieke en stijlvolle inrichting, het vriendelijke personeel, de schone kamers en het uitgebreide ontbijtbuffet. Je boekt al een kamer vanaf €50,- per nacht* (maandag op dinsdag).

Hotel Nimma in Nijmegen (via hoteliers.com)

Cozy room in Hotel Nimma in Nijmegen (via hoteliers.com)

Hoe kom je bij Nimma? Het hotel ligt buiten het centrum van Nijmegen, op een half uurtje wandelen vanaf Centraal Station. Parkeren kan voor de deur en als je zin hebt om te fietsen, kun je deze huren bij de receptie.

Hotel Credible

Bij Hotel Credible (Hertogstraat 1) is de kans groot dat je niet alleen blijft slapen maar ook blijft eten en drinken terwijl je Nijmegen zelf nog even laat wachten. Het hotel ligt in het centrum van Nijmegen, op een kwartiertje lopen van het Centraal Station. Niet de meest rustige locatie maar ideaal voor wie de gezelligheid van de stad zoekt. Gasten zijn enthousiast over de locatie, de sfeer en het restaurant (proef ook vooral de huisgemaakte appeltaart!).

Bekijk hier beschikbaarheid en tarieven* >>

Meer lezen:

Wat is jouw favoriete hotel in Nijmegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen