Hotspot: Hudson Beach, een Bar & Kitchen in Kijkduin

Na een strandwandeling een hap nemen van de famous Hudson burger, een All American diner met de zeewind door je haren. In Kijkduin is de nieuwste aanwinst van Hudson Bar & Kitchen te vinden. Ga op culinaire ontdekkingstocht door de VS met gerechten als ribs, steaks, chili en burgers.

Hudson Beach: Bar & Kitchen in Kijkduin

Het nieuwe Hudson is gevestigd aan de levendige boulevard van Zuid-Hollandse badplaats Kijkduin. Met een ruim restaurant, overdekte veranda, twee zonnige terrassen en een buitenbar biedt Hudson Beach volop mogelijkheden voor een heerlijke dag aan het strand.

Het pand – met uitzicht op zee – heeft een inrichting met een Amerikaanse knipoog. De zaak wil de sfeer van een strandclub in Californië nabootsen. Kenmerkend is bijvoorbeeld de fotowand, met vintage strandfoto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hudson Beach (@hudsonbeachnl)

All American dishes

Bij Hudson kun je terecht voor ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch en diner. Op de kaart staan Hudson’s Classics als de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De burgers worden geserveerd met een lekkere saus. En voor de Oreo Chocolate Supreme Milkshake wil je al helemaal naar Hudson! Voor en na het diner kan ook goed geborreld worden aan de bar, met een goed gevulde kaart van cocktails en bar bites.

Zelf naar Hudson Bar & Kitchen Kijkduin

Hudson Beach, Strand Zuid 17, 2554 ZZ Den Haag (www.hudsonbeach.nl)

Zo kom je er met de auto:

Hou vanaf de A4 Delft aan en volg de N211 en daarna volg je de S200 via de Lozerlaan, Ockenburgstraat tot en met de Kijkduinstraat.

Rijd vanuit Den Haag de Laan van Meerdervoort uit richting Monster en ga bij de Kijkduinsestraat rechts richting zee.

Met het openbaar vervoer naar Kijkduin en Hudson Beach:

Vanaf Den Haag Centraal kun je rechtstreeks naar Kijkduin met stadsbus 24. Ook tram 3 richting Den Haag Loosduinen brengt je naar het strand. Stap uit bij tramhalte Heliotrooplaan en loop zo’n 10 minuten richting het strand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hudson Beach (@hudsonbeachnl)

Meer over Hudson Bar & Kitchen

Het eerste Hudson restaurant opende haar deuren in 2009 in het Haagse Statenkwartier. Deze vestiging werd al snel een hotspot voor zowel locals als expats, mede dankzij het moderne interieur en de stijl die zijn geïnspireerd op de urban vibe van New York City. Inmiddels zijn er door de hele Randstad vestigingen te vinden, waaronder in Den Haag, Zoetermeer, Leiden, en Rotterdam.

Dit wil je wellicht ook lezen