Eten in Utrecht: Stan & Co. Utrecht

Hotspot in Utrecht: Stan & Co. Utrecht

Op zoek naar een hotspot aan de Ganzenmarkt in Utrecht? Bij STAN draait alles om het goede leven. Gezellig borrelen, uitgebreid lunchen en dineren of ready to go koffie & croissants om mee te nemen: het kan bij Stan & Co.

Hotspot: Stan & Co. Utrecht

Coffee, food, drinks, music… Let the good life begin bij Stan & Co.

’s Ochtends kun je de dag beginnen met een goede cappuccino van Douwe Egberts en een krant aan de lange leestafel. ’s Middags een lunch met vloerbrood, salade of soep (of kies tot 17 uur van de bread & breakfast kaart!). In de namiddag een afternoon tea met vers gebak uit Stan’s Bakery en ’s avonds een diner aan de bar of aan tafel.

Vanaf de keukentafel heb je uitzicht op de open keuken en kun je van dichtbij zien hoe je gerechten worden bereid op het vuur van de Josper grill.

Eten in Utrecht: Stan & Co. Utrecht

Nieuw urban horecaconcept in hartje Utrecht

De uitgebreide kaart is gevuld met wisselende food & drinks dag-specialiteiten die terug te vinden zijn op de grote krijtwand aan de muur. Lokale producten staan centraal.

Een goed glas wijn bij je diner? Stan & Co. beschikt over een uitgebreide kaart met kwaliteitswijnen voor een schappelijke prijs. Bubbels & Bites maken dat er altijd een wel een goede reden is om iets te vieren.

Meer (w)eten over Stan & Co.

Adres: Ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht  

STAN is dagelijks geopend vanaf 12 uur. Voor actuele openingstijden bezoek je https://www.stan-restaurant.nl/nl/locaties/utrecht/.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STAN (@stan.restaurant)

En wist je dat er tegenwoordig ook STAN restaurants te vinden zijn in andere steden? Zo vindt je de Gelderse vestiging in Arnhem aan het Willemsplein 46, waar je elke dag vanaf 10.00 uur terecht kunt. En ook Stan Den Haag, Stan Zeist en Stan Maastricht zijn toffe hotspots.

Meer lezen over restaurants en leuke hotspots in Utrecht: 5 toffe hotspots in Utrecht.

Wat is jouw favoriete hotspot in Utrecht?

Foto’s via MissPublicity
2 reacties

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen