Hotspot: Stan & Co. - Watzijzegt.com

Eten in Utrecht: Stan & Co. Utrecht

Binnenkort wordt in Utrecht een nieuwe hotspot geopend. Stan & Co. is een nieuw horeca-concept aan de Ganzenmarkt in Utrecht, waar alles draait om het goede leven. Gezellig borrelen, uitgebreid lunchen en dineren of ready to go koffie & croissants om mee te nemen: het kan bij straks bij Stan & Co.

Hotspot: Stan & Co. Utrecht

Coffee, food, drinks, music… Let the good life begin bij Stan & Co.

’s Ochtends kun je de dag beginnen met een goede cappuccino van Douwe Egberts en een krant aan de lange leestafel. ’s Middags een lunch met vloerbrood, salade of soep (of kies tot 17 uur van de bread & breakfast kaart!). In de namiddag een afternoon tea met vers gebak uit Stan’s Bakery en ’s avonds een diner aan de bar of aan tafel.

Vanaf de keukentafel heb je uitzicht op de open keuken en kun je van dichtbij zien hoe je gerechten worden bereid op het vuur van de Josper grill.

Nieuw urban horecaconcept in hartje Utrecht

De uitgebreide kaart is gevuld met wisselende food & drinks dag-specialiteiten die terug te vinden zijn op de grote krijtwand aan de muur. Lokale producten staan centraal.

Een goed glas wijn bij je diner? Stan & Co. beschikt over een uitgebreide kaart met kwaliteitswijnen voor een schappelijke prijs. Bubbels & Bites maken dat er altijd een wel een goede reden is om iets te vieren.

Ik zeg, het volgende feestje vieren we bij Stan & Co!

Hotspot: Stan & Co. - Watzijzegt.comHotspot: Stan & Co. - Watzijzegt.com

Meer (w)eten over Stan & Co.

Ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht (030 – 233 45 35), www.stan-co.nl / www.facebook.com/stan.co.utrecht

Maandag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur geopend, zondag vanaf 11.00 uur.

En wist je dat er tegenwoordig ook een Stan & Co in Arnhem te vinden is? Je vindt de Gelderse vestiging aan het Willemsplein 46, waar je elke dag vanaf 10.00 uur terecht kunt bij Stan & Co Arnhem.

Meer lezen over restaurants en leuke hotspots in Utrecht: 5 toffe hotspots in Utrecht.

Wat is jouw favoriete hotspot?

Volg @watzijzegtcom op Bloglovin‘ of Facebook en mis geen blog updates meer! #bloglovin
Foto’s via MissPublicity
2 reacties

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen