BOB: BioMio Organic Bistro in Kopenhagen

BioMio Kopenhagen (nu Bistro Bosch)

Biologisch restaurant BioMio in Kopenhagen is gevestigd in een voormalig slagerijpand. Deze Deense hotspot serveert seizoensgebonden gerechten, volgens een 100% biologisch principe maar vooral ook gezond én lekker.

Hotspot: Bistro Bosch (voorheen BioMio Kopenhagen)

Het Deense biologische restaurant BioMio (ook wel bekend als BOB) is gevestigd in een voormalige slagerij, met enorme BOSCH neonverlichting aan de gevel. Het restaurant doet een beetje denken aan een kantine, met lange tafels en hoge krukken in een grote ruimte. Eten en drinken bestel je zelf aan een bar.

Biologisch restaurant in Kopenhagen

De menukaarten staan vol met lekkere gerechten. Wij kozen vooraf voor Dyp i Dip (groenten en broodsticks met dips als hummus) en aten als hoofdgerecht de Indianer Quinotto en de Rød Karry. Lekker! Het kan even duren voor je gerechten op tafel staan, precies zoals bij hun motto past. Het is een van de slechts twee 100% biologische restaurants in Kopenhagen.

Lees ook: Wat te doen in Kopenhagen: 13 ideeën voor elk budget

Het restaurant heeft, naast allerlei krachtvoer, ook biologische biertjes op de kaart. Aanrader als je in Kopenhagen bent!

Biologisch eten bij Bio Mio in Kopenhagen
BioMio (BOB) bistro in Kopenhagen

Meer (w)eten over Bistro Bosch

Halmtorvet 19, 1700 København V

Bezoek voor actuele openingstijden de website van Bistro Bosch.

Heb jij nog een favoriet restaurant in Kopenhagen?

4 reacties
  1. Leuk ik woon in Kopenhagen en fiets bijna dagelijks langs BioMio, ben er zelf nog nooit geweest. Toch maar een keer proberen :D

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen