Bucketlist en reistrends

Reisinspiratie (travel inspiration): droom even weg bij deze mooie plekken

Ook hier om wat verse reisinspiratie op te doen? Want wat is er nu leuker dan (behalve reizen zelf) weg te dromen bij exotische locaties, tropische hotspots of ijskoude bestemmingen? Voor de leukste reisinspiratie ga ik vaak naar Pinterest.

Reisinspiratie: droom weg bij deze mooie plekken op Pinterest

Inspiratie kun je overal op doen, maar vooral online is het makkelijk om de wereld aan je voeten te laten liggen. Er zijn talloze reisblogs en websites van grote reisorganisaties en programma’s. Een paar klikken en je vindt nieuwe hotspots, prachtige routes, fijne reisverslagen, stunning reisfoto’s, try before you die bucketlists en inspirerende travel quotes.

in·spi·ra·tion
/ˌinspəˈrāshən/
The process of being mentally stimulated to do or feel something, esp. to do something creative: “flashes of inspiration”.

The quality of having been so stimulated, esp. when evident in something: “a moment of inspiration in an otherwise dull display”.

Reisinspiratie op Pinterest – let’s travel

Terwijl ik tijdens mijn stedentrips en mooie reizen vaak genoeg inspiratie voor de rest van het jaar op doe, deel ik er graag een van met jullie, voor instant happiness en ideeën voor mooie avonturen. Vooral online ligt de reisinspiratie binnen handbereik. Kijk mee met mijn favoriete (p)inspiration pics en doe meteen zelf wat inspiratie op.

Let’s go on an adventure.

Reisinspiratie op Pinterest voor je bucketlist

De mooiste citytrips op Pinterest

Ook voor de mooiste stedentrip-bestemmingen speur ik graag op Pinterest rond, wat een pareltjes!

Je weet niet waar je eindigt, maar je citytrip begint hier.

Hot op Pinterest

Heteluchtballonnen boven Cappadocië in Turkije, een waar item voor je bucketlist.Vind jij ook zoveel reisinspiratie op Pinterest?

2 reacties
  1. Door jouw blogs over reizen te lezen, andere reisblogs te volgen, 3 op reis te kijken, reismagazines te lezen en op Pinterest mooie bestemmingen te zoeken. De wereld is zo mooi!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen