Uit eten in Antwerpen: Brunchen of lunchen bij Story Urban Deli Shop Antwerpen

Hotspot: STORY Bistro Antwerpen

Op zoek naar een leuke ontbijt- of lunchspot in Antwerpen? Op het Eilandje vind je STORY urban deli shop, een zaakje waar je naast verse sapjes, belegde broodjes en overheerlijke taart sinds kort ook terecht kunt voor diner. Aanrader!

Hotspot: STORY Bistro Antwerpen

Bijna wandelden mijn vriendinnen en ik er voorbij, onze hoofden diep weggestoken in onze kragen vanwege de koude wind. Maar gelukkig stapten we naar binnen en vonden een tafeltje voor zes.

STORY ligt op zo’n tien minuten wandelen van de Grote Markt, direct tegenover het Museum aan de Stroom (MAS). Bestellen doe je bij STORY door middel van self-service: er is elke dag een goed gevuld buffet, waarvan je bijna niet kunt kiezen door al het lekkers dat in de vitrine ligt. Al het eten is vers & biologisch en in de open keuken wordt het soms voor je neus bereidt.

Buffet

Het menu varieert dagelijks. ‘s Ochtends kun je vanaf 8 uur terecht voor een ontbijtbuffet met alle klassiekers, aangevuld met verse seizoensgebonden producten. Het lunchbuffet bestaat uit diverse warme schotels, dikwijls met oosterse invloeden, frisse salades, belegde broodjes en soep. We smullen van gevulde focaccia, een stokbroodje met spinazie, tomaat en feta, appeltaartjes en nog veel meer lekkers.

Eten bij STORY Bistro / Story Urban Deli Shop Antwerpen Uit eten in Antwerpen: Brunchen of lunchen bij Story Urban Deli Shop Antwerpen Story Urban Deli Shop Antwerpen

De nadruk bij STORY Bistro ligt op lichte en evenwichtige maaltijden met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. Voor de lunch kun je kiezen uit verse soepen en salades, broodjes of warme gerechten.

Hier vind je STORY Bistro Antwerpen

STORY Urban Deli Shop is inmiddels heropent als STORY Bistro. Op de kaart: Belgische klassiekers en lokale producten met steeds wisselende suggesties. Of je nu voor een snelle hap gaat, lekker wil brunchen, of zin hebt in een uitgebreide lunch of diner.

Godefriduskaai 2, Antwerpen, België 
https://www.facebook.com/StoryBistroAntwerp/

Heb jij nog tips voor toffe hotspots in Antwerpen?

Lees ook: Hotels in Antwerpen: 9 leuke hotels voor je weekendje weg

10 reacties

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen