Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid

Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid

In Den Haag Zuid is deze zomer alweer de tiende vestiging van de succesvolle Hudson restaurantketen geopend. Hudson staat bekend om haar op de Amerikaanse keuken geïnspireerde gerechten en sfeer. 

Restaurant-tip in Den Haag Zuid: Hudson

Het Amerikaanse food & dining concept Hudson is op steeds meer plekken in Nederland te vinden. De unieke locaties van Hudson hebben allemaal een eigen karakter en sfeer waardoor je in elke zaak weer iets nieuws kunt ontdekken.

Zo ook in de nieuwe vestiging van Hudson in Den Haag Zuid. Hier krijg je door de urban look dankzij hoge plafonds, grote stalen ramen en bakstenen muren haast het gevoel alsof je in een loft in New York bent beland.

Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid

Het wauw-effect van Hudson

Verschillende zithoeken met stoere chesterfields zorgen ervoor dat je knus en intiem met je gezelschap kunt genieten van een hapje en drankje. Centraal in de zaak staat de grote bar die vanuit elke hoek van het restaurant goed zichtbaar is; hier schuif je vast graag aan voor een heerlijke cocktail, mocktail of een speciaal biertje.

Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid

Nieuwe hotspot in Den Haag: Hudson opent deuren in Den Haag Zuid

Midden in de zaak staat een grote trap die toegang geeft tot de vide, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de hele zaak. Een prima plek voor een groter gezelschap waar je kunt plaatsnemen aan de stamtafel voor een borrel (of zakelijke meeting). Vanuit de vide kun je direct door naar het clubgedeelte. Een ruimte waar gasten zich in een Amerikaanse speakeasy cocktailbar wanen en tot in de late uurtjes kunnen genieten van cocktails en jazzbeats.

Lekker lang tafelen bij Hudson

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de Verenigde Staten. Van zakenlunch en borrel met familie tot aan een romantisch diner en heerlijke cocktails met vrienden. Op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid schuif je aan bij deze nieuwe hotspot in Den Haag.

Op de menukaart staan Amerikaanse food classics zoals steaks, Hudson burgers, BBQ taco’s, lazy sunday nacho’s, maar ook gerechten als een Ranch salad bowl en chili sin carne. Zowel vlees, vis als vegetariërs kunnen hier dus allemaal prima terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hudson (@restauranthudson)

De Hudson Beer Bible

Voor de bierliefhebber is er veel te ontdekken bij Hudson Den Haag Zuid. Een speciale Beer Bible is verkrijgbaar en bevat tientallen verschillende speciaal bieren. Ook worden er bier-tastings georganiseerd door het restaurant.

Na de proeverij zin om ook de lekkere trek te stillen? Blijf dan vooral hangen tot de enorme pizzaoven in het midden van de zaak op temperatuur is. Hier worden de allerlekkerste pizza’s gebakken.

Easy going met een American bite

Hudson Den Haag Zuid is de tiende locatie van de razend populaire en snel groeiende restaurantketen. Het eerste Hudson restaurant opende haar deuren in 2009 in het Haagse Statenkwartier. Deze vestiging – waar het interieur en de stijl geïnspireerd is op de urban vibe van New York City – werd al snel een hotspot voor zowel locals als expats.

Inmiddels zijn er door de hele Randstad vestigingen te vinden, waaronder in Den Haag, Kijkduin, Zoetermeer, Leiden, en Rotterdam. Hudson Den Haag Zuid is de grootste locatie die de restaurantketen tot nu toe heeft geopend.

Zelf naar Hudson Den Haag Zuid?

Adres: Poeldijkseweg 47, 2544 NS Den Haag  

Dit wil je wellicht ook lezen

Dit wil je doen op Goeree-Overflakkee

Ga jij dit jaar voor een vakantie in eigen land? Het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee is een ideale bestemming voor een week vakantie of een heerlijk lang weekendje weg. Acht dingen om…