Typisch zondag: Met je laptop in bed

11x Typisch zondag

Voorafgaand aan die typische maandag gaat gelukkig vaak een typische zondag. Zo’n lekkere luie(r)dag waarop ik meestal niet al teveel doe, voor de drukte van de week weer begint. Zou er een verband bestaan met die maandagen waarop van alles fout gaat?

11x Typisch zondag

Geen idee of er een verband bestaat tussen een typische zondag en een typische maandag maar ik kan enorm genieten van deze ultieme weekend dag. Ik hou enorm van zondagen en wel om deze typische dingen:

 1. Wakker worden en je gewoon weer omdraaien, en dat tot drie keer toe
 2. Ontbijten met croissantjes en vers gekookte eitjes of zo’n uitgebreide zondagse brunch
 3. Tot 16 uur ‘s middags in je pyjama rondlopen omdat je toch de deur niet uit hoeft, het kan gewoon
 4. Het is dé wekelijkse No Bra No Make-up Day!
 5. Je inner-huisvrouw aan het werk laten en eindeloos wasjes draaien
 6. De rest van je huishouden negeren en met laptop, twee katten en Netflix de rest van de dag in bed blijven liggen

Typisch zondag: Met je laptop in bed

 1. Lunchen met nog meer eieren
 2. Bloggen met je laptop op schoot en eindelijk weer eens lezen bij je favoriete bloggers
 3. Een eindeloze film-marathon met je favoriete films houden omdat je er de hele dag de tijd voor hebt
 4. Pizza bestellen omdat je geen zin hebt om te koken ‘s avonds
 5. Balen dat je de wekker weer moet zetten voor je gaat slapen omdat dat uitslapen vanochtend toch wel erg lekker was

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

20 reacties
 1. Heerlijk zondagen, het is echt mijn favoriete dag in de week. Dan voel ik me wat rustiger en mag ik ook even rustig aan doen van mezelf. Lekker een beetje hangen en dingen doen waar je zin in hebt. Leuke blogpost!

 2. Klinkt als een perfect Sunday uit mijn vorige leven… toen er nog niet 1 om half 7 “mamaaaaa” riep en om 7 uur nummer 2 over mij heen klimt, terwijl ze een elleboog in m’n buik zet. :) Maar die wasjes heb ik ook gedraaid, dat dan weer wel, haha

 3. Zo’n ideale zondag klinkt als ergens uit een ver verleden, los van punt 2, 4 en 5 dan (nou ja, punt 4 totdat we naar zwemles moeten), maar eigenlijk zou ik het gewoon weer eens moeten dóen. Als de kinderen er niet zijn (2x per maand) kán het, eindelijk eens rustig aan doen, en wat doe ik dan? Dan ga ik meestal gewoon aan het werk! Misschien moet ik toch maar weer eens wat zondagse tips ter harte nemen. Maar vanavond heb ik trouwens een feest op het strand, dus leuk! Ik mag niet klagen. ;-) En wat ik verder altijd heerlijk vond op zondag was lekker door de stad wandelen en ergens koffie drinken.

 4. De laatste zondag die er ongeveer zo uit zag bij mij, dateert toch al van zo’n 2 jaar geleden, ondertussen bepaalt de peuter hier grotendeels het ritme van de dag! Maar oh, wat zou het leuk zijn om zo nog eens een dagje te niksen :)

 5. Heerlijk! Vooral punt 3,4 en 8 haha! Ik probeer altijd nog wel iets te doen op een zondag, dus een rondje hardlopen en wat bloggen. Zolang ik maar doe wat mij een fijn gevoel geeft op zo’n zondag, dat is het belangrijkste voor mij.

 6. Heerlijke zondag! Al vind ik het zelf ook altijd wel fijn om wat buiten de deur te doen, al is het maar een rondje hardlopen. En uitslapen lukt mij helaas nooit, hoe laat ik het ook gemaakt heb de vorige dag.

 7. Ik moet echt lachen bij het lezen van je post, want behalve de twee katten (wat ik trouwens heel spijtig vind dat ik die hier niet heb), ziet mijn zondag er echt perfect zo uit vandaag! Aaah, zondag is zo leuk!

 8. Heerlijk. Luie zondagen! Ik ga tegenwoordig zondagmorgen sporten maar dat compenseer ik door daarna lekker te luieren, serie marathons te doen en meestal bak ik op zondag iets lekkers en gezond :) hurray for sunday!

  1. Ik sport tegenwoordig regelmatig op zaterdagochtend, wellicht over een tijdje op zondagochtend misschien weer eens een rondje rennen. Maar zondag vind ik stiekem gewoon een synoniem voor een luie dag ;-)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen