Restaurant Crate Londen

Restaurant in Hackney Wick: CRATE Brewery & Pizzeria Londen

Zoek jij een restaurant Hackney Wick in Oost-Londen? Ga dan eens naar CRATE Brewery & Pizzeria, een bar, pizzeria en brouwerij ineen. De spot voor hipsters en iedereen die zin heeft in een ambachtelijk biertje of pizza. 

Restaurant in Hackney Wick: CRATE Brewery & Pizzeria Londen

Hackney staat tegenwoordig bekend om de vele kunstenaars en eigenzinnige cafés en bars, maar was ooit een vervallen deel van Oost-Londen. Sinds de Olympische Selen van 2012 is het opgeknapt tot het bruisende creatieve centrum dat het nu is.

Hackney Wick

Op loopafstand van metrostation Hackney Wick ligt CRATE Brewery & Pizzeria, een bar, pizzeria en brouwerij ineen. De spot voor hipsters. En mensen zoals jij en ik. Ik heb afgesproken met Christine bij CRATE, een hip restaurant in Hackney Wick.

Prima met de metro te bereiken, als je tenminste niet zoals ik uitstapt bij het eerste de beste Hackney station dat je ziet en dus op de verkeerde plek bent. Na een korte tussenstop sta ik een paar minuten later alsnog naast station Hackney Wick, op loopafstand van CRATE.

Eten en drinken bij Crate Londen

CRATE is een bar, pizzeria en ambachtelijke brouwerij ineen, de ideale plek voor een gezellige borrel of lekker etentje dus. De bar is gemaakt van oude spoorbielzen, ladders en spanbanden zorgen voor verrassend comfortabele zitplaatsen en de zaak wordt verlicht door industriële lampen in roestige springveren.

Bier, cider en andere drankjes bestel je aan de bar. Voor de lekkere trek kun je hier terecht voor krokante, op steen gebakken pizza’s met niet voor de hand liggende smaakcombinatie’s. Fijn, want die zorgen ervoor dat je niet op een lege maag hoeft te borrelen.

Hotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate LondenHotspot: Crate Londen

Crate trekt een gemengd publiek, van kantoor-yuppen tot lokale kunstenaars en de enkele toerist dus verder trekt dan het centrum van Londen. Je zit hier aan lange, vaak gedeelde tafels dus het is niet per se de beste plek voor een romantisch diner voor twee. In de zomer kun je ook heerlijk buiten zitten aan het water.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CRATE Brewery (@cratebrewery)

Zelf naar Crate Londen?

Je vindt de pizzeria & brouwerij aan Unit 7, Queens Yard, Hackney Wick, East-London.

CRATE Bar & Pizzeria is dagelijks geopend:

  • Zondag t/m donderdag van 12:00 uur t/m 23:00 uur (pizzeria sluit om 22:00 uur)
  • Vrijdag & zaterdag van 12:00 uur tot middernacht (pizzeria sluit om 23:00 uur)

Bekijk voor actuele openingstijden en meer informatie de website van Crate: www.cratebrewery.com.

Kun jij nog leuke hotspots in Londen aanraden?

5 reacties
  1. Een voor op de never ending ‘to visit list’. In 2016 komt er vast wel weer een keertje Londen op de agenda. Hoezo verslaafd!

  2. Jammer dat ik net weer terug ben uit Londen, dit ziet er super uit! Volgende keer zeker bezoeken. Zelf was ik bij The Red Lion, leuke inrichting en heerlijk eten, ook zeker een aanrader.

  3. Yessss!!!! Dat was een leuke avond. Wat trouwens ook handig is voor sommige mensen: ze hebben ook gluten vrije pizza bodems, maar die is minder lekker dan de normale (maar niet slecht hoor. 1x geprobeerd uit nieuwsgierigheid).

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen