Geld besparen voor je volgende trip of bijzondere aanschaf: praktische tips

Reistip: vind de beste vakantiedeals met Holidayguru.nl

Op zoek naar de beste vakantiedeals? Dankzij de reiswebsite Holidayguru.nl vind je snel en eenvoudig de beste deals voor je volgende vakantie!

Reistip: vind de beste vakantiedeals met Holidayguru.nl

Hoeveel geld je ook opzij hebt gezet voor je vakantie, een goede vakantiedeal wil natuurlijk iedereen. Want hoe meer je kunt besparen op bijvoorbeeld de vlucht en/of accommodatie, hoe meer geld je ter plekke kunt besteden aan leuke dingen of zelfs aan een volgende trip. Gelukkig zijn er genoeg websites die daarbij kunnen helpen.

De tijd dat je voor de beste vakantiedeals naar een reisbureau moest, ligt allang achter ons. Tegenwoordig kun je online alles boeken, van vliegtickets tot accommodatie, huurauto’s en tickets naar pretparken en attracties. Nu kun je zelf op jacht gaan naar de meest voordelige opties of gebruik maken van een website die dat vóór jou doet! Zo vind je bijvoorbeeld de beste vakantiedeals met Holidayguru.nl.

Vakantiedeals

Net als veel van ons waren de oprichters van Holidayguru.nl, Daniel en Daniel, altijd op jacht naar de beste vakantiedeals en mooiste vakanties. En met succes. Ze gingen zo vaak op reis dat hun vrienden steeds vaker vroegen of ze die deals ook niet voor hen konden zoeken.

Lees ook: 15x Handige reiswebsites voor je volgende vakantie

Geld besparen voor je volgende trip of bijzondere aanschaf: praktische tips

Laat je inspireren door de vakantiedeals van Holidayguru.nl

Van citytrip tot droomvakantie

Inmiddels zoeken ze niet meer alleen voor zichzelf en hun vrienden maar ook voor jou. Of je nu op zoek bent naar een leuke stedentrip, complete rondreis of je ultieme droomvakantie, laat je inspireren door de vakantiedeals van Holidayguru.nl!

Hoe het werkt? Ze speuren elke dag alle reiswebsites af en halen daar de beste deals van de dag vandaan. Deze delen ze vervolgens op hun eigen website. Je hoeft dus alleen maar hun vakantiedeals in de gaten te houden via de site of Facebook of je aan te melden voor hun nieuwsbrief en vervolgens je stedentrip of vakantie te boeken. Hoe makkelijk (en goedkoop) wil je het hebben?

Drie keer vakantiedeal inspiratie

  1. Last-minute nazomeren – Mijn zomer was vrij goed gevuld met trips maar een leuke last-minute nazomer trip is nooit weg. Eind september naar Albufeira of toch nog een zonvakantie op Cyprus? Bekijk hier de last-minute aanbiedingen.
  2. Op droomvakantie – Een droomvakantie klinkt duur maar hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten als je denkt. Voor 600 euro kun je bijvoorbeeld al 9 dagen genieten op Aruba of Zanzibar. Wie gaat er mee?
  3. Europese stedentrip – Voor een stedentrip in Europa ben ik altijd te porren. Even heerlijk een paar dagen in een andere stad sfeer snuiven en weg van alledag, terwijl je er meestal geen uren in het vliegtuig hoeft te zitten. Het aanbod voor stedentrip deals vind je hier.

Kende jij de vakantiedeals van Holidayguru.nl al?

Spon /adv / lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 reacties
  1. Ik kende dit nog niet, en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ik wil nog een last minute vakantie boeken, het is alleen jammer dat (op 1 na) alle lastminutes een vertrekdatum in het verleden hebben. Maar goed, ik ga het even in de gaten houden!

    1. Aah ja ik zie het, dat is inderdaad jammer! Holidayguru.nl is opgezet als blog: ze zetten dus dagelijks de aanbiedingen die ze vinden online. Hopelijk komen er snel nieuwe last-minutes! :)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
TRAVEL REPORT: Millennials, authentiek reizen en likes

Vakantietrends 2020 en 50 jaar Vakantiebeurs

Deze week wordt de Utrechtse Jaarbeurs voor de vijftigste keer omgetoverd tot Vakantiebeurs. Al 50 jaar laten mensen zich op de Vakantiebeurs inspireren door de laatste reistrends, de beste vakantietips…