Geweldig uitzicht vanuit mijn kamer in het Comwell Hotel Aarhus

HOTEL TIP: Comwell Hotel Aarhus

Comwell Hotel Aarhus voldoet aan de Deense design verwachtingen. Het viersterrenhotel is volledig ingericht door HAY, het beroemde designmerk van Denemarken. Met een geweldig uitzicht over de stad en tal van bezienswaardigheden en het busstation op loopafstand van het hotel is dit een ideaal uitgangspunt voor je verblijf in Aarhus.

Comwell Hotel Aarhus

Het Comwell Hotel ligt centraal en is daardoor een ideaal uitgangspunt voor een stedentrip Aarhus. Bij binnenkomst valt de bijzondere verlichting aan het plafond van de receptie direct op. Het Comwell Hotel in Aarhus is modern en dankzij designlabel HAY een lust voor het oog. Zodra ik mijn kamer op de zevende verdieping binnenloop, slaak ik een kreet. De kamer is comfortabel, het uitzicht over de stad geweldig en HAY items in mijn kamer smeken erom meegenomen te worden.

HAY there

Dat ik niet de enige ben die dat overweegt, blijkt wel uit het prijskaartje dat op de vensterbank prijkt: meegenomen spullen worden doorberekend op je hotelrekening en kunnen ook beneden in de lobby worden aangeschaft. Goed geanticipeerd.

Lees ook: Op stedentrip naar Denemarken? Ga naar Aarhus!

Overnachten in Comwell Hotel AarhusOvernachten in Comwell Hotel AarhusHAY design in Comwell Hotel AarhusHAY hangers in Comwell Hotel Aarhus

Slapen en ontbijt in Comwell

Ik slaap twee nachten prima in mijn twijfelaar en geniet zowel ‘s ochtends als ‘s avonds van het uitzicht over de stad. Het hotel telt 240 rookvrije kamers met Wi-Fi over twaalf verdiepingen. Je vindt er zoals gezegd HAY designer items, een fijn bed en uitzicht over de stad.

Voor je kopje thee of koffie moet je wel je kamer uit: Comwell koos ervoor geen ‘matige oploskoffie’ aan te bieden in de kamers en in plaats daarvan koffiestations op de zesde en zevende verdieping te installeren. Voor mij met een kamer op de zevende verdieping ideaal, voor andere hotelgangers vereist het wellicht een extra ritje met de lift.

Lang leve het ontbijtbuffet

Het ontbijtbuffet – één van mijn favoriete dingen aan slapen in hotels – is een beetje onoverzichtelijk. Dat maakt het Deense brood en de verse koffie er niet minder smakelijk om. Vers fruit, een kom skyr en vers brood… ik kom de dag wel door zo.

HAY design in Comwell Hotel AarhusHAY design in Comwell Hotel AarhusHAY design in Comwell Hotel Aarhus

HAY design vind je door het hele hotel terug

Zelf overnachten in Comwell Hotel Aarhus

Je boekt een kamer vanaf 998 DKK ofwel EUR 134 per nacht.

Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus, Denemarken
T: +45 86 72 80 00
www.comwellaarhus.dk

Wat maakt een hotel voor jou ideaal?

Dit wil je wellicht ook lezen