Avocado fanaten opgelet: The Avocado Show in Amsterdam is open

Avocado-fanaten opgelet: The Avocado Show Amsterdam is open

Avocado-fanaten opgelet! Het werd al een tijdje flink gehypet maar nu is het dan zover: Nederland’s eerste avocado-restaurant The Avocado Show in Amsterdam is open!

Hotspot: The Avocado Show Amsterdam

Met avocado’s zit er weinig tussenin: of je vindt het niks of je stopt deze groene vrucht het liefst in elke maaltijd. Voor die laatste categorie mensen is er nu goed nieuws. In Amsterdam kun je sinds half maart namelijk naar het eerste avocado-restaurant van Europa!

De Amsterdamse vrienden Julien Zaal, Ron Simpson en Jaimie van Heije (eigenaar van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel) zijn hun restaurant The Avocado Show gestart in De Pijp. De menukaart zal – hoe kan het ook anders – geheel draaien om avocado. Zo staan er onder meer avocado-burgers, avocado-roomijs, chocolade smoothies met avocado en gepaneerde avocado-frietjes op het menu.

Betekent dat misschien dat Amsterdamse fitgirls voortaan na het uitgaan niet meer huilend in een döner hoeven te happen, maar iets gezonds met avocado kunnen halen?

Op termijn wel, voor nu is The Avocado Show open voor ontbijt, lunch en diner. De hele dag lekker eten in een toffe setting met groene muren, houten tafeltjes en banken bekleedt met roze fluweel als Instagram-waardige decor; het klinkt bijna te gelikt om waar te zijn maar de eerste avocadobar van Nederland bestaat nu echt.

Zelf eten bij deze nieuwe hotspot? Neem dan wel een flinke portemonnee en portie geduld mee want de rij kan lang zijn en de porties prijzig. Neemt niet weg dat ik persoonlijk wel een poging wil wagen mocht ik in de buurt zijn!

Je vindt The Avocado Show aan de Daniel Stalpertstraat 61 in Amsterdam. Niet vergeten een Instagram-fotootje te schieten hè?

The Avocado Show

Daniël Stalpertstraat 61, 1072 XB Amsterdam
www.theavocadoshow.com

Picture perfect by @ingridhofstra ?✨ #theavocadoshow #amsterdam

Een bericht gedeeld door The Avocado Show ? (@theavocadoshow) op

The perfect sunday lunch ??? (by @inesserodio95)

Een bericht gedeeld door The Avocado Show ? (@theavocadoshow) op

Staat The Avocado Show ook al op jouw agenda of laat je deze hype liever aan je voorbij gaan?

6 reacties
  1. Ben absoluut een avocado fan en mijn jongste zoon ook al. Zie hier ook een recept met zeewier, erg lekker!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen